2777
2789
عنوان

مرطوب کننده چای سبز آردن؟

3496 بازدید | 22 پست
سلام

دوستان کسی از این مرطوب کننده چای سبز آردن، کاسه ای هست، برای صورتش استفاده کرده؟؟؟؟؟؟؟؟

کلا مرطوب کننده برای صورت که سبک و ترجیحا بدون چربی باشه چی میزنین؟

الان الارو ویتامین ای دارم ولی اونی که میخوام نیست... چون پوستم مختلطه و اینم یه کم چربی داره وقتی روی بینی یا پیشونی میزنم باعث جوش میشه.... خواستم QV بخرم انگار اونم یه کم چربه.

لطفا یه مرطوب کننده خوب بهم معرفی کنین... از این مارکای ایرانی هیدرودرم، مدیلن، آردن... کسی استفاده کرده...... هر کدومو راضی هستین لطفا با قیمت و مشخصات کامل بگین. مرسییییییی
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهتره شما که پوستتون مختلطه رو بینی مرطوب کننده نزنی اما بین ایرانی ها مدیلن فاقد چربی عالیه خودم چند دوره استفاده کردم و میکنم و تو خارجی ها تانزیا واقعا عالیه انگار به صورتت اب میزنی اینم فاقد چربیه فقط گرونه تقریبا 70000 باید باشه

ممنون دوست جونا

مامان یه نی نی جون فکر کنم برای صورت مرطوب کننده بهتر از نرم کننده باشه.... تا حالا که اینجوری به من گفتن.

شیرین عسل جان احتمالا شما هم مثل آذین عزیز، مدیلن فاقد چربی میزنین... دوستای گلم خوب مرطوب میکنه؟ رنگ پوستو چطور؟ روشن و شفاف میکنه؟.... آخه بعضی مرطوب کننده ها تیره میکنن. این مرطوب کننده چای سبزو میگن باعث شفافیت پوست میشه.... راست و دروغش با خودشون

راستی برای زیر پنکیک خوبه؟ باعث تعریق نمیشه؟....... این همه سوال در مورد مرطوب کننده
استعداد بازجویی دارمااااااا
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

بیاین دیگه......... کجا رفتین؟

اگه کسی آردن(چای سبز) یا هیدرودرم یا مرطوب کننده دیگه ای استفاده کرده و تجربه ای داره بگه......... مرسی
دوستای خوبم منتظرماااااااا

همین...... دیگه کسی نیست مرطوب کننده صورت استفاده کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره غزال جون همونو میگم........ شما برای صورت استفاده میکنی؟ چند وقته؟..... واقعا پوستو روشن میکنه؟

الان داشتم نظرات یه تاپیک تو سایت نوعروس میخوندم یکی بدجوری از آردن شاکی بود.
ببخشید نیکا جان نتونستمدیگه بیام تو نت،عزیزم من برای پیشونی استفاده میکنم چون پوست پیشونیم چربه ومسعتد جوش.ابن مرطوب کننده چربیشو کنترل میکنه ،حدود یکسال ونیم میشه.من دقت نکردم ببینم پوست رو روشن میکنه یا نه.آخه معمولا کرم ها وصابونهای حاوی عصاره درخت چای برای کنترل جوش هستن.من مرطوب کننده ویتامین ای آردن هم استفاده میکنم اونم خوبه.عزیرم من انجمن نوعروس هم رفتم ولی مثل بچه های نی نی سایت نیستن.من به نی نی سایت معتادم هرروز باید چکش کنم ولی انجمن نوعروس اصلا جذابیت نداره.ضمنا این کرم رو الناز جون قسمت fashion&beauty معرفی کرد که خودش راضی بود ،منم رفتم گرفتم ،الان تاپیک شده تجربیات وایده های برای مد وزیبایی.خیلی خانم خوب وباحالیه،هر سوالی کنی پاسخت رو میده. بخشید خیلی صحبت کردم.بووووووووووس
قربونت برم غزال جون....... مرسی عزیزم از راهنماییت، خیلی هم بجا و کامل صحبت کردی
آره عزیزم اعتیاد نی نی سایت واگیرداره.... دیشب داشت به روز رسانی میشد چند بار اومدم باز نمیشد اعصابم خرد بود فکر کنم برای همین رفتم نظرای نوعروسو خوندم..... دست خودم نبود خمار بودم
ولی اونجا عضو نیستم دقیقا به همین دلیل که گفتی جذابیت نداره

با الناز جون هم آشنا شدم....... راستش تازگی ازش چند تا سوال پرسیدم.... بنده خدا امتحان هم داره، اون تاپیک هم شلوغ!... دیگه روم نشد بپرسم
دورازجونت خانومی ،خواهش میکنم عزیزم،انشاا... همیشه سالم باشی،بازم اگه سوالی داشتی خوشحال میشم در حد توانم پاسخ میدم ، من عاشق آرایش ولوازم آرایشم چون پوستم هم حساسه هم مستعد جوش، خیلی محصولات رو تا حد امکان امتحان کردم از ایرانی تا خارجی.الناز جون هم وقت کنه حتما جوابت رو میده.خیالت راحت.میبوسمت.

غزال جونم مرسیییییییی منم میبوسمت..... گلم یه زحمت دیگه هم برات داشتم..... چون گفتی تجربه ات زیاده

عزیزم شما برای شستشوی صورت ( چه برای تمیزی چه برای پاک کردن آرایش) از چی استفاده میکنی؟

ژل زنیاک رو تا حالا داشتی؟.... چون پوست گونه هام زود خشک میشه اصلا نمیتونم مواد شوینده مخصوص پوست چرب استفاده کنم... زنیاک هم هرچی گشتم فقط مخصوص پوست چرب داره........ کلا تا حالا از این ژل های شوینده صورت استفاده نکردم خیلی اطلاعی ازشون ندارم...... صابون میزدم ولی شنیدم صابون خشکی پوستو بیشتر میکنه و باعث چروک میشه

خلاصه ممنون میشم اگه اطلاعی در این زمینه داری بهم بگی.... البته از الناز جون هم میپرسم تا اگه وقت داشت جواب بده

راستی عزیزم اگه این کرم آردنو فقط برای پیشونی استفاده میکنی برای مرطوب کردن بقیه صورت چی میزنی؟... چون من میخوام برای کل صورت استفاده کنم نه برای جوش....... بازم ممنون