2777
2789
عنوان

مرطوب کننده چای سبز آردن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3496 بازدید | 22 پست

راستی یادم رفت....... بعضی ها خیلی از شامپو بچه برای شستن صورت تعریف میکنن... به نظرت چطوره؟ تا حالا استفاده کردی؟...... من میترسم باعث تیرگی پوست یا ضخیم شدن موهای صورت بشه
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام نیکا جان،ببخشید من هم زمان باهات on نیستم،عزیزم من ژل شستشوی نوروا رو میزنم مخصوص پوستهای حساس شبیه کرم پودراکتی پوره ولی بزرگتر، .اصلا پوست رو خشک نمیکنه،زنیاک هم جز محصولات نوروا هست ولی برای پوستهای چرب،خانومی منم صابون نمیزنم چون پوستمو داغون میکنه ،دکتر برام پن Qv lمخصوص پوستهای حساس رو گرفت.از اونم راضی هستم،کل صورتم رو مرطوب کننده آردن حاوی ویتامین E lمیزنم بعدم ضدآفتاب سان سنس تینت میزنم ومیام سرکار از6صبح که میزنم تا3 بعدازظهر که سرکارم تکون نمیخوره وبسیارسبکه،اهل پنکیک نیستم فقط مهمونی ها کرم پودر میزنم.از شامپو بچه قیروز و جانسون هم برای شستشوی صورتم استفاده کردم ولی به اندازه ژل شستشوی پوست حساس نوروا راضی نبودم چون واقعا پوست منو خشک میکرد.
عزیزم این سایت عکس ژل من هست.http://www.dermocosmetic.ir/noreva/ProductsDetails.php?pid=8
ببخشید نتونستم عکس بزرام،اگه هنوز سوالی بود درخدمتم.
سلام غزال جونم

واییییییییی خواهش میکنم عزیزم........ شما ببخشید انقدر زحمتت میدم.... ممنون خانومی باید امتحانش کنم
خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.