من نماز خوندم نشیتم کلی با خدا حرف زدم خاسته هامو گفتم حرفایی که تو دلم بودوهیچکس گوش نمیداد یا اگرم با کسی میگفتم یا مسخرم میکرد یا بیشتر نیش و کنایه میزد رو به خود خدا گفتم سر اخرم گفتم همه رو بخشیدم و به تو واگذار کردم و همه انرژی منفیارو دور کن انرژی مثبتا رو بفرست خیلی آروم شدم آخرش هم حس کردم خدا بغلم کرد
خب نهار خونه دعوت بودن شامم باید باشن دیگه زشته بهشون گفتم باز بیان، طبقه پایینمونن بنده خداها ظهر م ...
یعنی هر بار ک دعوت میکنی دو وعده ای دوعت میکنی هم ناهار میان هم شام؟
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
خیلیا هستن مادرشوهرشون انققققدر خوبن که نگو من شانس نداشتم خیلی بدحنسه😥
ای جونم
خودتو ناراحت نکن عزیزم
قسمت این بوده
من خودم بدنم کشش نداره نا برام نمیمونه ی وعده هم دعوت کنم وسط هاش کم میارم زود خسته میشم
جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم
دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤
فداتشم پدرشوهرمادرشوهرم باهام خوب نیستن یک سال پیش دزدمم کردن ولی خداروشکر سع تاپسرداره عین ...
مهم همسرته خدارو شکر ک همسرت خوبه
روزگارت با همسرت میگذره نه مادرشوهر و پدرشوهر
عشقتون پایدار💕💕