2777
2789
عنوان

در چه حالید

856 بازدید | 114 پست

من نماز خوندم نشیتم کلی با خدا حرف زدم خاسته هامو گفتم حرفایی که تو دلم بودوهیچکس گوش نمیداد یا اگرم با کسی میگفتم یا مسخرم میکرد یا بیشتر نیش و کنایه میزد رو به خود خدا گفتم سر اخرم گفتم همه رو بخشیدم و به تو واگذار کردم و همه انرژی منفیارو دور کن انرژی مثبتا رو بفرست خیلی آروم شدم آخرش هم حس کردم خدا بغلم کرد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منتظرم لباسشویی کارش تموم بشه بلند بشم ظرفا رو بشورم .

همچنان دارم فکر می کنم شام چی درست کنم 🙄

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
از کودوم؟ 😐😂

ینی چی😐

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
استرازنکا زدم پشیمانم

اخی بدن دردی ؟

نگران نباش چند روزه خوب میشی . همسر منم جمعه زده بود طفلکم خیلی اذیت شد .

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

درس میخوانم 😂😁 الان برم  عصر همه گی بخیر 👋🏻❤❤

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀