2777
2789
عنوان

در چه حالید

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 114 پست

فرشامو اورد قالیشویی صب پهن کردم پرده هارو نصب کرد انبارب وحیاط تمیز کردم کل خونه رو گردگیری کردم اشپزخونه رو کاشی هاشو تمیز کردم‌وسیله های ترشی رو شستم خرد کردم یعنی هلاکما هلاک الانم مادرشوهرم اومده با دخترم رفته مغازه بیان دختر کوچیکمو نگه داره شام‌بزارم

از صبح تا الان درس خوندم

الانم دارم استراحت میکنم، یکم دیگه مهمون میاد برام😁

کیک هم درست کردم

پنجره را باز کن و از این هوای مطبوع بارانی لذت ببر خوشبختانه باران ارث پدری هیچکس نیست💚🌿                                     #حسین_پناهی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیر نیست  نوش جونتون😁

فدات بشم😘

ن شام ساعت 9 میخوریم زوده هنوز😁

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
🤣🤣🤣 مال من میگه دستت نسوووخت؟؟؟😂😂 ینی بچرخون لامصب و🤣

3 تا قلیون داریم خو بگو پاشو یکی دیگ چاق کن والو 😂

لامصب کام سنگین میگیره میسوزوندش

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 
ن من تنها نمیتونم...باید یکی پایه باشه بشینیم حرف بزنیم و چای و تنقلات و تا خود صبح    

پایتم😍😂

غروبا دوتا کام میگیره میره میخابه من تنها میکشم😐

اینجور ک تو میگی فقط با دوستا حال میده🤪

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
3 تا قلیون داریم خو بگو پاشو یکی دیگ چاق کن والو 😂 لامصب کام سنگین میگیره میسوزوندش

وحشیانه میکشه😂😂سیبا سوخت لعنتی😂🤦‍♀️

یه مازندرانی باتعصب😎🙌                               امضا ندارم انگشت میزنم😐☝🔵
فدات بشم😘 ن شام ساعت 9 میخوریم زوده هنوز😁

عزیزی

خوبه من عین این حامله ها هوس همچی میکنم😁الانم شوهرمو فرستادم بره لواشک بخره

😁😁اون احمقی گه گزارش زد تعلیقم کردن خیلی نکبتی ولی من تا دلت بخاد خط دارم 😜
تازه امدم از خیابون رفتم لباسمو بدم درس کنن ی رنگ مو گرفتم ی شیرخشک واسه دختریم الانم برم خونه ترکید ...

منم از صبح یکم کشو کمد لباسا رو جمع کردم...باز فردا هم یکم تمیز کاری میکنم که ردیف شه 

3 تا قلیون داریم خو بگو پاشو یکی دیگ چاق کن والو 😂 لامصب کام سنگین میگیره میسوزوندش

ببخشیدا ولی می دونستی اگر باردار شی بارداریت خارج رحم هست. چون دود قلیان سیگار و دخانیات باعث بارداری خارج رحمه من فقط به عنوان خواهر ِگفتما به دل نگیری 

برای حرف  دیگران زندگی نکنید برای خود زندگی کنید 
منم از صبح یکم کشو کمد لباسا رو جمع کردم...باز فردا هم یکم تمیز کاری میکنم که ردیف شه 

نه به کار خانه😂😂

😁😁اون احمقی گه گزارش زد تعلیقم کردن خیلی نکبتی ولی من تا دلت بخاد خط دارم 😜