2777
2789
عنوان

همسرم..

363 بازدید | 39 پست

بچه ها ماتازه عقد کردیم..

سن زیادی هم هردومون نداریم(نپرسید لطفا)

همسرم همش توفکر خرید خونست(شیرازیم)

اول زندگیمونه هنوز بعضی  لوازم اصلی خونه که جزو خرید داماده رونگرفته ویه مقدارش روگرفته میگه بیاخونه بخریم وبرای اینکارباید طلاهامم بدم(البته یه بخشیش رو)

هرکاری میکنم منصرف نمیشه..

برام طلاهامهم نیست واینکه خونه به نامم باشه.اینکه هنوز لوازم اصلی خونه تکمیل نشده+خریدای عروسی رونکردیم+عروسی هم نمیگیریم+..

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم خریدای اصلی که میگم مثل اب تصفیه.آب گرمکن.کولر و....

اول خونه رو میخرن بعد اینایی ک میگی

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

۶ماه دیرتر برین سر زندگیتون

خونه واجبه

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
اول خونه رو میخرن بعد اینایی ک میگی

خب طبق حساب کتابی که میکنه به هیچکدوم اینا نمیرسیم...

باید وام بگیریم درحالی که تازه وام ازدواج روگرفتیم وقسط خودش کلی سنگین..

چون عروسی نمیگیریم میریم ماه عسل باحساب وکتابی که میکنه اونم نمیشه

بنظرم حتی اگه بری تو یه خونه خالی هم بشینی بازم ارزش داره 

خیلی زود برو بخر 

قد=۱۷۳ وزن قبلی=۵۹،۵۸ وزن الان=۷۰ که توی تقریبا دوماه و خورده ای به هدفم رسیدم🤩 عضو تاپیک ماه پیشونی🥰

من میترسم این همه فشار اول زندگی خودش نتونه.‌.آخه باتوجه به حقوقش چطور میتونه بااین همه قسط پول یه کولر۲۰ خورده ای روجور کنه تازه این فقط یکیش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز