2777
2789
عنوان

همسرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
الان چندماه عقدیم..

دختر خالم۳سال عقد بوذ😕خونه واجبه 

افرین ب این پسر خیلی زرنگه دختر مستاجری نکشیدی سر زمستون باید اسباب کشی کنی  وسیله هات داغون میشه

قانونن تو باید فشار بیاری خونه بخره😒

تو خونه بخر ب قسطاش کار نداشتع باش خودش پرداخت میکنع نهایتا۲/۳اول یکم سخته اما باقی عمرتون راحتین

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من میترسم این همه فشار اول زندگی خودش نتونه.‌.آخه باتوجه به حقوقش چطور میتونه بااین همه قسط پول یه ک ...

مجبوری گازی بخری اخه

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
عزیزم خریدای اصلی که میگم مثل اب تصفیه.آب گرمکن.کولر و....

شما وقتی مستاجری اینها به چه کارت میاد دختر خوب ؟؟؟؟

ابگرمکن و کولر که دیگه الان همه جا داره 

تصفیه اب هم فعلا اب معدنی بگرید 

حرفش و گوش بده خونه واااااجبتره 

هر روز هم میره بالا 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
کار همسرت درسته خونه مهم تره از اول هم انتظار به نام کردن نداشته باش توقع زیادیه من بعد ده سال با وج ...

دقیقا 

منم بخدا شوهرم ی خونه داره میخاد یکی دیگ بخر ک جزیش طلاهای منه باز کامل بنامم نمیزنه میگ نصف 

بد۵سال زندگی با ی بچه

کار همسرت درسته خونه مهم تره از اول هم انتظار به نام کردن نداشته باش توقع زیادیه من بعد ده سال با وج ...

نه عزیزم اول که گفتم ..گفتم مهم نیست برام که به نامم باشه یانباشه..

دقیقا  منم بخدا شوهرم ی خونه داره میخاد یکی دیگ بخر ک جزیش طلاهای منه باز کامل بنامم نمیزنه می ...

خوبه همون نصف هم به نامت میکنه شوهر من کلا میگه تا زنده هستم چیزی به اسم کسی نمیکنم 

الان فکر خرید ویلاس ولی بازم میگه فقط به نام خودم منم اعصاب جنگ و دعوا ندارم😐😴

خونه ندارید بعد تو به فکر ماه عسلیییی؟

من نه نامزدی داشتم.

نه بله برونی.

عروسی هم‌نمیخوام بگیرم..

طلاهایی که میگم اصلا زیاد نیستن بچه ها خییلی کمن..قرارشد حالا که عروسی نداریم یه ماه عسل ساده بریم نه سفری مثل کیش واینجور چیزا...

من میترسم این همه فشار اول زندگی خودش نتونه.‌.آخه باتوجه به حقوقش چطور میتونه بااین همه قسط پول یه ک ...

وا 

خب تصفیه آب چقدر واجبه؟؟؟

یا کولر ۲۰ میلیونی؟!!

یه کولر از آشناها قرض بگیرید

الان کله ت داغه

چندسال دیگه که خونه به دوشی رو تجربه کردی میفهمی

نه عروسی مهمه نه ماه عسل

وه پاکی "شه‌لیر" قسم،قسم وه گیسِ "ژینا"                 وه غیرتِ "کورد" قسم،قسم وه خدای بینا                      قسمِ ایمه کوردیل گیسِ خوه‌یشک و دایه‌سه                     گیسِ خوه‌یشکو دایه مان جورِ سوره و آیه‌سه     ‌‌‌‌‌‌‌‌                                                                                                                 "له دارِ بَرزِ کلهرم✌🏻❤"
دختر خالم۳سال عقد بوذ😕خونه واجبه  افرین ب این پسر خیلی زرنگه دختر مستاجری نکشیدی سر زمستون با ...

حرفت ردمیفهمم عزیزم ولی باتوجه به حقوقش میدونم نمیتونه باقی لوازم روتهیه کنه..وهم خودش وهم خانوادش اصرار دارن که زودتر بریم سرخونه وزندگیمون‌..

درنهایت برای تهیشون مجبور میشه قرض کنه...

اگ رفته بودی سر خونه زندگی و میدونسی خونه نداشتن چقدرررر سخته و آدم تو خرج بیفته خونه خریدن چقدررر سخت تر میشه این و نمیگفتی،،بزار سالگرد ازدواجتونو جشن بگیرید،اصلا یکم دیر تر برید سر خونه زندگی،اگ بتونید خونه بخرید کللللی جلو افتادید اصلا مخالفت نکن باهاش بعدا خ پشیمون میشی هر چقدرم سخت باشه بازم بخرید اگ میتونید چ

به نظرم همسرتون کار عاقلانه ای میکنند از اون موردایی که نام بردی آبگرمکن جز ملزوماته بقیه رو میشه یه جورایی تا دست وبالتون یکم باز بشه گذروند خرید خونه بهترین کاره  

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز