2777
2789
عنوان

همسرم..

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 39 پست
وا  خب تصفیه آب چقدر واجبه؟؟؟ یا کولر ۲۰ میلیونی؟!! یه کولر از آشناها قرض بگیرید الان کله ت ...

من برام عروسی اصلا مهم نیست خودم اتفاقا نخواستم چون میدونم تازه سرکار رفته توتمام خرجای عقدوقبلش هم اصلا بهش فشار نیاوردم شاید بگم خریدای همسرم ازمال من گرون ترهم شد..

عزیزم قیمت کولر همین اندازست رفتیم قیمت کردیم..

من میترسم این همه فشار اول زندگی خودش نتونه.‌.آخه باتوجه به حقوقش چطور میتونه بااین همه قسط پول یه ک ...

آدم تا زیر بار قرض نره پیشرفت نمیکنه،حتما ی فکری کرده دگ براش،توام بجای این ک مختلفش باشی کنارش باش،اگ میتونی برو سر کار تشویقش کن ازش تشکر کن مردا اگ حس قدرت داشتن و تجربه کنن هرکاری ازشون برمیاد ،پشتش باش تا بخرید خونه رو 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اگ رفته بودی سر خونه زندگی و میدونسی خونه نداشتن چقدرررر سخته و آدم تو خرج بیفته خونه خریدن چقدررر س ...

من مشکلی ندارم که دیر بریم خودش قبول نمیکنه وهم خانوادش..برای عقد هم خودش خیلی اصرار کرد وگرنه که من بارها بهش گفتم عجله نکن...وقتی عجله کردن پدرومادر منم به سرعت جهیزیه خریدن چون جانداشتیم خونه یکی ازبستگان گذاشتیم‌الان اون بنده خداهاهم خودشون جاندارن..

من برام عروسی اصلا مهم نیست خودم اتفاقا نخواستم چون میدونم تازه سرکار رفته توتمام خرجای عقدوقبلش هم ...

خونه رو بخر اما نرو سر زندگیت تا پول دستش میوفته برین مشهدی جایی ک کم خرج تره برای سالگردتون برین کیش ک دستتون باز تره

من کوردم💪🤞دختری  از الامتو                                  ازاد شدم  خوشحالم ننه ایشالا ازادی قسمت همه😄        بالاخره از تعلیقی در اومدم 😄ب لطف ی شخص مغز بیمار تعلیق شدم
آدم تا زیر بار قرض نره پیشرفت نمیکنه،حتما ی فکری کرده دگ براش،توام بجای این ک مختلفش باشی کنارش باش، ...

من شاغل هستم...ولی البته حقوقم آنچنان نیست

خونه رو بخر اما نرو سر زندگیت تا پول دستش میوفته برین مشهدی جایی ک کم خرج تره برای سالگردتون برین کی ...

هدفمون هم مشهده اتفاقا عزیزم ولی حتی اونم دیگه نمیتونیم

من شاغل هستم...ولی البته حقوقم آنچنان نیست

خب خوبه ک شاغلی،از نظر کلامی هم پشتش باش،،،،برای سالگرد ازدواجتون مراسم بگیرید،باور کن باورکن خونه خریدن الان خیلی سخته،اجاره نشینی خیلی سخته اگر میتونید بخرید یجوری بخرید حتما حیفه بخدا ،منم سنم کم بود ازدواج کردم اوایل شرایطش بود من گفتم ول کن سخته الان و تو قص و قرض میفتیم شوهرمم پیگیر نشد نخریدیم الان مث دور از جون سگگگ پشیمونم،ینی احتمال خونه خریدنمون از نظر منطقی دگ صفره الان .منم عروسی نگرفتم هیچ مراسمی هم نداشتم فقط ی آتلیه رفتیم و ی مسافرت ساده ک اونم الان بد شیش سال میگم اگ ی سال دیر تر میرفتیم و خونه خریده بودیم خ بهتر بود 

من مشکلی ندارم که دیر بریم خودش قبول نمیکنه وهم خانوادش..برای عقد هم خودش خیلی اصرار کرد وگرنه که من ...

خب خونه بخرین میتونید بزارید خونه خودتون وسایل و بعدم بالاخره میتونید در حد ی مشهدی جایی برید ،خدا میرسونه ی مسافرت ساده برید ولی از اول بگو سالگرد و جشن بگیرید شده خودموتی هم باشه بگیرید،الان خ کسایی ک پولم دارن بخاطر کرونا بدون مراسم خانواده ها میان فقط ی ناهار میخورن ی اسپند دود میکنن عروس دوماد و میبرن خونشون بعد ی سال از اون سالگرد و جشن میگیرن 

هدفمون هم مشهده اتفاقا عزیزم ولی حتی اونم دیگه نمیتونیم

هیچوقت نگو نمیتونیم خدا بی نهاااایت مهربونه ،از جایی برا آدم میرسه ک فکرشم نمیکنه،بسپر دست خدا ایشالله ک جور میش خونه بخرید مشهدم برید ،به چجوریش فک نکن خدا بخاد از جایی ک فکرشو نمیکنی برات میرسونه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز