2777
2789
عنوان

مهارت های لازم برای ازدواج موفق

138 بازدید | 8 پست

سلام دوستان عزیز

سوالی داشتم از خدمتتون خصوصا خانم های متاهل

طبق تجربه ای که داشتید به نظرتون یک دختر برای ازدواج موفق چه مهارت هایی رو بلد باشه..از هنر و اخلاق و سیاست رفتاری و هر چی مد نظرتونه 

یا اینکه چه چیزی رو اگه برگردید به عقب ترجیح میدید که انجام میدادید یا نمیداید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رابطه داشته باشی خیلی چیزها دستت میاد کمتر سرت کلاه میره البته منظورم رابطه ی سالمه 

اخه فکر می کنم اون روابط سالم شاید یکم تعریف نشده باشه..نمیدونم😅

در واقع شاید هم نظرم درست نباشه

ببنید من عشق شوهر نیستم موندم چرا مردیکه متاهل افتاده دنبال با ج.نده های موذی برای من که سرم تو کار خودمه حرف درمیاره ولی به نظرم برای ازدواج اگه می خواهید عاشقانه اتون محکم بمونه بهتره هم مهارت رفتاری و حل مسئله بلد باشی و هم مهارت های خونه داری به نظرم  شانسی که ما زن ها آوردیم اینکه آقایون بالاخره پذیرفتند زن شاغل دارن خوب اوت نمی تونه 24 پای گاز باشه پس خط تولید غذای آماده راه انداختن مشکل داری زن نگیر  خواهشا چون همین‌که هست تو از یه زن تحصیلکرده  و شاغل انتظار داری 24 پای گاز چاییدی عمو هانیه هست، و  خب تا می تونیم باید پوشاک ،شوینده ها همون از بیرون بخریم و درعین حال آشپزخانه مدرن پلوپز،چایی ساز، سرخ کن،غذاساز ،مابقی میره تموم البته جا لیوانی لوکس و چوبی میمونن ، ست مبلمان ال البته اینم دو دست مبل تک نفره خوشگل باهاش اینقدر بدم میاد خودش تنها باشه ،  یه چیزهایی اصول فرش ،مبل پر نقش نگار بهتر بگم بوتوجقه  ،لوسترهای چلچراغی ،مجسمه های زیبا همه مال پذیرایی، فرش هایی بل مفاهیم انتزاعی ، یا ساده و مبلمان بدون منبت کاری مال راحتی و پرده های طرح دار مال پذیرایی مابقی هم عین فرش ، میزهای راحتی و پذیرایی همین قانون داره، میز ناهار خوری چه کوچک باشه چه مجلل باید باشه هرچند  مجلل باشه بهتره چه کوچک می خواد باشه چه بزرگ به نظرم مجسمه ها تو پذیرایی باشه قاب عکس تو راحتی ، آیینه تو راهرو خونه ها اوپن آشپزخونه بهتره باشه و صندلی های شیک و خوشگل ولی مجلل هاش میره پذیرایی، تخت خواب دو نفره مال والدین ، مابقی مال بچه هاست