morteza021 مدیر استارتر عضویت: 1399/11/15 تعداد پست: 1173 عنوان به هم توجه کنید 305 بازدید | 28 پست متن یک نامه خودکشی بهجا مانده از دهه ۱۹۷۰ :”به سمت پل میروم اگر در مسیر حتی یک نفر به من لبخند بزند نخواهم پرید"با هم مهربون باشیم زندگی کوتاهه... 1400/08/10 | 18:38 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 حله دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
پرنسس__جادوگر عضویت: 1400/06/19 تعداد پست: 9145 اره قبلا هم خونده بودمش..بسی ناراحت کنندس سعی میکنم ظاهرم نشون دهنده این باشه ک( همه چی آرومه من چقدر خوشبختم) من ک ب جایی نرسیدم!اما اینجوری خیلیارو میسوزونم....
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 ینی کسی بهش لبخند نزده؟؟؟؟😒😒 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 ینی کسی بهش لبخند نزده؟؟؟؟😒😒 🤦♀️ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
aboskolo عضویت: 1400/07/14 تعداد پست: 656 وقتی می گن به ادم دنیا فقط دو روزه ادم دلش میسوزه ای خدا ای خدا هی نمی خوام شمع باشم دختران فوتم کنند می خواهم بنگ باشم لوتیان دودم کنند
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 یکم تامل کن باشع اینم تامل😁✌ Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 باشع اینم تامل😁✌ ناامیدم کردی هد هد🥲👩🦽👩🦽👩🦽 دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 ناامیدم کردی هد هد🥲👩🦽👩🦽👩🦽 چرا ناامید شدیعاطی جونممممم😘😘😘🤪🤪🤪🤪 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁
دختر_تخس عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 7973 چرا ناامید شدی عاطی جونممممم😘😘😘🤪🤪🤪🤪 فک میکردم دختر عاقلی باشی دارم رو انتخابم دو دل میشم🥲🤦♀️ دیوونه ترین دختر شوخ شهرم♡°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉در دنیایی که میتونی خیلیا باشی خودت باش◇✌هیچ کس تنهاییمو حس نکرد جز گیتارم'🎸من دخـترم امـا بیا مردونگی بهـت یاد بدم 😈💜🌿اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖من تو زندگیم فقط یه قانون دارم،تا خدا هس اصن نباید عاشق باشی...❤️مراقب دلت باش اگه بشکنه بقیه شبای زندگیت راحت صب نمیشه□°◇.قوی باش😉یه دختر شکست نمی خورع🤘«النَّاسِ نِیَامٌ فَإِذَا مَاتُوا انْتَبَهُوا»^'💫
هدااااا عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 15429 آورین اورین 😅 سپاااااااس🙏 Pv🔒درخواست دوستی ممنوع حتی شما دوست عزیز✌😁