2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 23 پست

اصلا خرید رفتن با خانواده شوهر خوب نیست، سایزتو بفهمن، یا چقد پول لباس میدی، من مادرشوهرم با خواهرشوهر و جاری همیشه سه تایی میرن خرید یا پیش خیاط، منو خبر نمیکنن، بعد میان واسم تعریف میکنن😄 یا قبل از کرونا دسته جمعی با شوهرم .. میرفتیم پاساژ گردی من اصلا خرید نمی کردم خوشم نمیاد بفهمن چی میخوام بخرم یا سایز بدنم و بفهمن

نه بیکار نیستم انقدر خوبی کردم در حقش این جواب خوبی من بدبخت نبود حالا براش دارم صبر کنه

بيخيال بخدا يكى هم مثل مادرشوهر من اسايش واست نميذاره ميخواست بره ارايشگاه منو از خواب بيدار ميكرد ميگفت بيا بريم اصلاح كن منم تنها نباشم

بازار همينجور

دكتر همينجور

والا بساطى داشتيم باهاش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخ اخ گفتیی من حالا خودم شاغلم باپول خودم براخودم یه چی بگیرم سکته میکنه حالا فک کن باهاش خرید کتم ...

والا بخدا با اينا بايد سياست داشت

يبار رفتيم خريد من خوشم اومد يه لباسى بخرم همش گفت اينو واسه چى ميخواى؟؟ بعدم اينجورى😒نگام ميكرد!

منم از حرف خودم كوتاه نبومدم و خربدمش ولى ديگه همون اخرين بارى بود باهاش رفتم بازار!

والا بخدا با اينا بايد سياست داشت يبار رفتيم خريد من خوشم اومد يه لباسى بخرم همش گفت اينو واسه چى م ...

😑😑😑چقدرواعصابن بخدا اخه حتمادوس دارم دیگه به توچه واسه چی میخوام پیری!

خدایاشکرت
نه بیکار نیستم انقدر خوبی کردم در حقش این جواب خوبی من بدبخت نبود حالا براش دارم صبر کنه

تایپیکت قفل بود نتونستم اونجا بهت بگم 

اولادیسک کمر من دارم دیگه دیسک نیسن پاره شده ببین در حد فلجی بهترین دکتر های تهرانم رفتم .ببین هیچ کس نگفت نمی تونی باردار بشی منم عملی بودم و الانم باردارم با وزن بالا تازه

پس باردار بشو

خدایا خودت پشت و پناهم باش