2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فاطی حاکمِ دالتونزسیتیِ 🤣

خوب دوستار گربه یک من دو 🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

@خاکبرسر بیا خواهر😂

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

@خاکبرسر بیا خواهر😂

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
خوب دوستار گربه یک من دو 🤣🤣

من عد  ۲ دوس😂

من چند تاشون😂      ولی اگه بترکیم چی؟ اسم کاربری مون عوض میشه😄

من حاکم_عادل_دالتونزسیتی اسم کاربریمه

بزیتون هم به ترتیب از دالتون۱ شروع میکنین میرین بالا🤣

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

از بچگی بد بخت بودم 😢😢 

بابام معتاد بود 

هشتا بچه بودیم 

من بچه پنجمی بودم 

تو 14 سالگی ازدواج کردم  

شوهرم آوردم یه شهر دیگه دور از خانوادم زندگی کردیم 

شوهرم از این لاتای چاقو کش بود 

16 سالگی اولین بچمو حامله شدم 

شوهرم دست بزن داشت و هرکاری می‌گفت باید انجام میدادم وگرنه سیاه و کبودم میکرد 

وضع مالیمون خیلی بد بود 

18 سالگی بچه دوم رو به دنیا آوردم و زندگیم به همون بدبختی می‌چرخید که فهمیدم شوهرم زن صیغه کرده 😢 

کاری نمیتونستم بکنم و با همون بدبختی ادامه دادم تا شوهرم مجبورم کرد بچه دار بشیم 

20 سالگی بچه سوم رو حامله بودم که خبر آوردن شوهرم و کشتن 😢 

شوهرم چون آدم لاتی بود و پنج شیش نفر و کشته بود همه نقشه مرگشو داشتن 

بچه هام و بردم گذاشتم بهزیستی 

الانم خودم و با سیانور کشتم  و سه ماه که کسی نمیدونه من مردم و جنازم تو خونه بو گرفته 

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️
از بچگی بد بخت بودم 😢😢  بابام معتاد بود  هشتا بچه بودیم  من بچه پنجمی بودم  ...

کارخونه جوجه کشی راه انداخته بودی 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
2827
2791
2779
2792