2777
2789
من تمامه کاربری ها رو حفظ هستم بیش از ۲۰ نفرن 

همه از دالتون۱ شروع میکنین به ترتیب اسم کاربری میذارید 🤣🤣🤣

فک کن حدودا ۲۰ تا دالتون 

بعد اسم گروه میشه دالتونز چون اون ز جمع هستش =)))

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اقا بیایبن پروفامون مشکی کنیم😂😐

نه دیگه خیلی مشخصه 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
💔بابا خیلی خیالیه باور نمیکنن

وای چرا نکتشو نمیگیرین!

دیدی این پستای چرت و پرت که تابلوئه دروغه

بعد مردم میان نمیفهمن و باهاشون همدردی میکنن و راهکار میدن؟

داریم به اونا تیکه میندازیم.

شما قراره بیاین باهام همدردی کنین و بهم راهکار بدین که چطوری از شوهرم انتقام بگیرم.

برام فاتحه بخونین و...

من تمامه کاربری ها رو حفظ هستم بیش از ۲۰ نفرن 

من چند تاشون😂      ولی اگه بترکیم چی؟ اسم کاربری مون عوض میشه😄 

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
وای چرا نکتشو نمیگیرین! دیدی این پستای چرت و پرت که تابلوئه دروغه بعد مردم میان نمیفهمن و باهاشون ...

دقیقا 👏👏👏👏🤣🤣🤣 فقط اونا که جدی راه کار میدن تو حلقم 🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ببین دقیقا به همین صراحت قراره بنویسم  از بچگی بدبخت بودم ازدواج کردم شوهرم ورشکست شد بعد ف ...

یکی دختر بهار رو زیر این اد کنه

همه از دالتون۱ شروع میکنین به ترتیب اسم کاربری میذارید 🤣🤣🤣 فک کن حدودا ۲۰ تا دالتون  بعد ا ...

من دالتون ۲ میشم

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
فقد بچه ها حواسشون ب پیام همدیگ باشه اگ یکیشون ی چی گف بقیشون ی چی نگن ک کلا بپیچه توهم

مهم نیست

میشه مثل همون یک کلاغ چل کلاغ که یه چیزِ معموله🤪🤣