2777
2789
من تمامه کاربری ها رو حفظ هستم بیش از ۲۰ نفرن 

همه از دالتون۱ شروع میکنین به ترتیب اسم کاربری میذارید 🤣🤣🤣

فک کن حدودا ۲۰ تا دالتون 

بعد اسم گروه میشه دالتونز چون اون ز جمع هستش =)))

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اقا بیایبن پروفامون مشکی کنیم😂😐

نه دیگه خیلی مشخصه 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
💔بابا خیلی خیالیه باور نمیکنن

وای چرا نکتشو نمیگیرین!

دیدی این پستای چرت و پرت که تابلوئه دروغه

بعد مردم میان نمیفهمن و باهاشون همدردی میکنن و راهکار میدن؟

داریم به اونا تیکه میندازیم.

شما قراره بیاین باهام همدردی کنین و بهم راهکار بدین که چطوری از شوهرم انتقام بگیرم.

برام فاتحه بخونین و...

من تمامه کاربری ها رو حفظ هستم بیش از ۲۰ نفرن 

من چند تاشون😂      ولی اگه بترکیم چی؟ اسم کاربری مون عوض میشه😄 

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
وای چرا نکتشو نمیگیرین! دیدی این پستای چرت و پرت که تابلوئه دروغه بعد مردم میان نمیفهمن و باهاشون ...

دقیقا 👏👏👏👏🤣🤣🤣 فقط اونا که جدی راه کار میدن تو حلقم 🤣🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ببین دقیقا به همین صراحت قراره بنویسم  از بچگی بدبخت بودم ازدواج کردم شوهرم ورشکست شد بعد ف ...

یکی دختر بهار رو زیر این اد کنه

همه از دالتون۱ شروع میکنین به ترتیب اسم کاربری میذارید 🤣🤣🤣 فک کن حدودا ۲۰ تا دالتون  بعد ا ...

من دالتون ۲ میشم

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
فقد بچه ها حواسشون ب پیام همدیگ باشه اگ یکیشون ی چی گف بقیشون ی چی نگن ک کلا بپیچه توهم

مهم نیست

میشه مثل همون یک کلاغ چل کلاغ که یه چیزِ معموله🤪🤣

2827
2791
2779
2792