2777
2789
ببین دقیقا به همین صراحت قراره بنویسم  از بچگی بدبخت بودم ازدواج کردم شوهرم ورشکست شد بعد ف ...

یکم بیشتر روش کار کن خوبه البته ها ولی گیرا تر هم میشه کردش 🤣🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
وا😶یکم هیجانش بالاس اما باور میکنن عایا؟!

بابا فانش به همینه که بعدش شما بیاید مرگم رو تایید کنید.

مثلا یکیتون بگه آره من بچه محلشون بودم میدیدم یه مدت پیداش نیست بنده خدا نگو مرده بود

بعد یکی دیگه بیاد بگه من خواهر شوهرشم داره دروغ میگه باور نکنین و...

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

بچه ها اگه تعلیق شدیم با یه شماره دیگه میایم و یه تاپیک با نام دالتونز میزنیم که هم رو پیدا کنیم😅

من تمامه کاربری ها رو حفظ هستم بیش از ۲۰ نفرن 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
فاطمه امشب شب جمعس همه دستشون بنده فردا شب بزن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

منطقی به نظر میرسه...

ولی فردا ممکنه مثل الان همه جمع نباشن.

بعدشم من از فردا دیگه نیستم تا چهار شنبه. اسباب کشی دارم و یکم درگیر یه سری چیزام

منطقی به نظر میرسه... ولی فردا ممکنه مثل الان همه جمع نباشن. بعدشم من از فردا دیگه نیستم تا چهار ش ...

باشه البته مزاح کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

بچه ها اگه تعلیق شدیم با یه شماره دیگه میایم و یه تاپیک با نام دالتونز میزنیم که هم رو پیدا کنیم😅

آقاااا خوندی سناریو رو؟

باید یکم خودتون بهش آب و تاب بدین من بلد نیستم

فهمیدیدم کاملا اونا که متوجه نشدن از چند صفحه قبل را بخونید 

یکم بیشتر روش کار کن خوبه البته ها ولی گیرا تر هم میشه کردش 🤣🤣🤣🤣

تو روش کار کن بخدا من از بچگی انشامم دوستام مینوشتن اصلا بلد نیستم =)))

تو روش کار کن بخدا من از بچگی انشامم دوستام مینوشتن اصلا بلد نیستم =)))

من عین تو 🤣🤣🤣🤣

2827
2791
2779
2792