2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه نه نمیخام داستان بشه. فانش به همینه که من ته متن دارم میگم مُردم ولی بازم یه عده میان باهام ابرا ...

فقط زیاد ضایع نباشه ها 🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
همه باهم تعلیق نشیییم صلوات😐😶

نترس اگه بشی باشه من فقط تعلیق میشم و اون که تاپیک زده 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
سیانور

فاطمه امشب شب جمعس همه دستشون بنده فردا شب بزن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اخه از ساعت نه شب😐😑😑اونا دیگ خیلی پرکارن

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فقط زیاد ضایع نباشه ها 🤣🤣

ببین دقیقا به همین صراحت قراره بنویسم 

از بچگی بدبخت بودم

ازدواج کردم

شوهرم ورشکست شد

بعد فهمیدم دوس دخترش شرکتش رو بالا کشید

منم ۳ تا بچه داشتم نمیتونستم برگردم خونه پدرم

افسردگی‌گرفتم

نمیذاشت برم پیش مشاورم و جلسات رو ادامه بدم.

منم سیانور خوردم

الان یک هفتس مردم

ولی منو تو بیابون چال کرده

به خانوادم گفته گم شدم

هیشکی نمیدونه من مردم

به نظرتون چیکار کنم؟

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه ها اگه تعلیق شدیم با یه شماره دیگه میایم و یه تاپیک با نام دالتونز میزنیم که هم رو پیدا کنیم😅

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
2827
2791
2779
2792