2777
2789
بابا تو خود تاپیک ته داستان معلومه سرکاری دیگه! دارم میگم من مُردم! مرده مگه میتونه تاپیک بزاره؟

الان تاپیکت رفته تو به روز شده ها 

همه از پروژه شب با خبر شدن 😐😐😐😐

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان تاپیکت رفته تو به روز شده ها  همه از پروژه شب با خبر شدن 😐😐😐😐

ای وای نگو 😱😱😱😱

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
الان تاپیکت رفته تو به روز شده ها  همه از پروژه شب با خبر شدن 😐😐😐😐

عیب نداره

میخندیم

فانِ دیگه🥲

بعد فک کن الان یه عالمه آدم بیان شرکت کنن🤣

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
اقا مگه مینا قرار نیس مرحوم باشه؟!😐

نه رو من خیلی حساسن نمیشه 😏

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
کی ازت نظر خواست که باشی یا نباشی؟ بودنِ تو اجباریه عصن دست خودت نی

برای تاپیک که معلومه هستم😂

این برای این بود که الان آنلاینم😃

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

فاطی نقشه مرده بازی کنی همه میفهممن یه چیز خفن طراحی کن که اصلا شک نکنن تا اخرین لحظه بعد میگیم سرکاری بوده

فاطی نقشه مرده بازی کنی همه میفهممن یه چیز خفن طراحی کن که اصلا شک نکنن تا اخرین لحظه بعد میگیم سرکا ...

نه نه نمیخام داستان بشه.

فانش به همینه که من ته متن دارم میگم مُردم ولی بازم یه عده میان باهام ابراز همدردی میکنن =)))

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
2827
2791
2779
2792