2777
2789
چطوری میمیری ؟  سیانور ، قرص برنج ، زدن رگ ، پرت کردن خودت از بالا پشت بوم ؟😐😐😐

من فعلا دارم به سیانور فکر میکنم دلی باید داستانو طراحی کنیم ببینیم چطوری پیش میره

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
چرا😞

علاوه بر ۱۲ تا کاربری که بفنا دادم با همین کاربری الانم چندین بار بهم اخطار داده سر تاپیک های مثبت ۱۸ به خاطر این میگم

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به نظرم تو سانس نی نی یار پنج بزنیم چون نی نی یار شب اصلا عصاب نداره اگه بفهمه سرکاری بوده هممونو میترکونه 😐😐

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️
به نظرم تو سانس نی نی یار پنج بزنیم چون نی نی یار شب اصلا عصاب نداره اگه بفهمه سرکاری بوده هممونو می ...

اون سانسش از ساعت ۴ صبح من ازشون پرسیدم 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
به نظرم تو سانس نی نی یار پنج بزنیم چون نی نی یار شب اصلا عصاب نداره اگه بفهمه سرکاری بوده هممونو می ...

بابا تو خود تاپیک ته داستان معلومه سرکاری دیگه!

دارم میگم من مُردم!

مرده مگه میتونه تاپیک بزاره؟

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
@دوست_داری_کی_باشم   @زری_میم   @_alisan_   بقیه رو اینجا اد کنین هماهنگ شیم

سلام بچه ها خوبید آخر هفته عروسی پسر عموم و کلا بدو بدو دنبال آرایشگاه لباس این چیزا هستم  . استرس گرفتم الان دارم آماده میشم برم خرید

نه دیگه عزیزم چون مُردم پست گذاشتم که ملت برام فاتحه بخونن😁

مگه مرده پست میزاره 🤣🤣🤣🤣🤣

من هستم😉

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
2827
2791
2779
2792