fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36756 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 ببین دقیقا به همین صراحت قراره بنویسم از بچگی بدبخت بودم ازدواج کردم شوهرم ورشکست شد بعد ف ... یکم بیشتر روش کار کن خوبه البته ها ولی گیرا تر هم میشه کردش 🤣🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 وا😶یکم هیجانش بالاس اما باور میکنن عایا؟! بابا فانش به همینه که بعدش شما بیاید مرگم رو تایید کنید.مثلا یکیتون بگه آره من بچه محلشون بودم میدیدم یه مدت پیداش نیست بنده خدا نگو مرده بودبعد یکی دیگه بیاد بگه من خواهر شوهرشم داره دروغ میگه باور نکنین و... همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 بچه ها اگه تعلیق شدیم با یه شماره دیگه میایم و یه تاپیک با نام دالتونز میزنیم که هم رو پیدا کنیم😅 من تمامه کاربری ها رو حفظ هستم بیش از ۲۰ نفرن اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 ببین دقیقا به همین صراحت قراره بنویسم از بچگی بدبخت بودم ازدواج کردم شوهرم ورشکست شد بعد ف ... 💔بابا خیلی خیالیهباور نمیکنن هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
دختربهار1384 عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 957 @دختربهار1384 خب باید چ کنم 😌😌😂😂 فِـشـارِ قَبـرُ... 🖤تَـرجـیـحـ مـیـدَمـ بِهـ فِـشـارِ قَـلـبـ🖤💔🥀
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 فاطمه امشب شب جمعس همه دستشون بنده فردا شب بزن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 منطقی به نظر میرسه...ولی فردا ممکنه مثل الان همه جمع نباشن.بعدشم من از فردا دیگه نیستم تا چهار شنبه. اسباب کشی دارم و یکم درگیر یه سری چیزام همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7649 بابا فانش به همینه که بعدش شما بیاید مرگم رو تایید کنید. مثلا یکیتون بگه آره من بچه محلشون بودم مید ... 😂😂😂ی راست زنگ میزنن تیمارستان فارابی هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 منطقی به نظر میرسه... ولی فردا ممکنه مثل الان همه جمع نباشن. بعدشم من از فردا دیگه نیستم تا چهار ش ... باشه البته مزاح کردم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 بچه ها اگه تعلیق شدیم با یه شماره دیگه میایم و یه تاپیک با نام دالتونز میزنیم که هم رو پیدا کنیم😅 آقاااا خوندی سناریو رو؟باید یکم خودتون بهش آب و تاب بدین من بلد نیستم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 ببین دقیقا به همین صراحت قراره بنویسم از بچگی بدبخت بودم ازدواج کردم شوهرم ورشکست شد بعد ف ... @دوستارگربه همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 😐😂 نظرت چیه؟؟؟؟بیا یکم آب و تاب بده بهش من بلد نیستم همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 فهمیدیدم کاملا اونا که متوجه نشدن از چند صفحه قبل را بخونید اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 یکم بیشتر روش کار کن خوبه البته ها ولی گیرا تر هم میشه کردش 🤣🤣🤣🤣 تو روش کار کن بخدا من از بچگی انشامم دوستام مینوشتن اصلا بلد نیستم =))) همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
دختر_زیبا_خاص_38 عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 5348 تو روش کار کن بخدا من از بچگی انشامم دوستام مینوشتن اصلا بلد نیستم =))) من عین تو 🤣🤣🤣🤣 اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
دختربهار1384 عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 957 مبترکه قشنگ میشه بگی چی شده من تازه رسیدم نمیدونم قراره چیکار کنیم فِـشـارِ قَبـرُ... 🖤تَـرجـیـحـ مـیـدَمـ بِهـ فِـشـارِ قَـلـبـ🖤💔🥀