2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂

پس خودت میخای بزنی اگه خودت میزنی دقیقا ساعتش بگو الان 🤣🤣🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
از بچگی بد بخت بودم 😢😢  بابام معتاد بود  هشتا بچه بودیم  من بچه پنجمی بودم  ...

وای این چیه

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
از بچگی بد بخت بودم 😢😢  بابام معتاد بود  هشتا بچه بودیم  من بچه پنجمی بودم  ...

نه نه شوهرم باید زنده باشه 

ببین قراره من وقتی مردم بفهمم شوهرم دوس دختر داشته که اون دختره کارخونه شوهرم رو از دستش دراورد و مارو اجاره نشین کرد.

بعد ما نون شب نداشتیم بخوریم من افسردگی گرفتم خودکشی کردم.

منو برد تو یه بیابون دفن کرد. یک هفته طول کشید با بدبختی خونه رو پیدا کردم الان بعد از این که شوهرمو تعقیب میکردم فهمیدم با یه دختری رابطه داشته که بخاطر اون شوهرم ورشکست شد و به خاک سیاه نشستیم!.

بهم راهکار بدین که چطوری باید انتقام بگیرم واقعا؟

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐

بچه ها تاپیک م داستان گذاشتم قشنگه خاستید بخونید کمک م کنید

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
پس خودت میخای بزنی اگه خودت میزنی دقیقا ساعتش بگو الان 🤣🤣🤣

نه باو

یکی دیگه بزنه 

من فقط سناریو دادم 😐

https://harfeto.timefriend.net/16357672953524  تو چالش حرف ناشناسم هرچی دوست داشتید بگید عشقا ❤️
نه نه شوهرم باید زنده باشه  ببین قراره من وقتی مردم بفهمم شوهرم دوس دختر داشته که اون دختره کا ...

بهم راه بدین چطوری خودمو نجات بدم از دستش این بهتر نیست

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بهم راه بدین چطوری خودمو نجات بدم از دستش این بهتر نیست

ینی عاشق تونممممممممممممممما

بچه ها تاپیک م داستان گذاشتم قشنگه خاستید بخونید کمک م کنید

ما خودمون الان درگیریم داریم داستان می‌سازیم برای شب🤣🤣🤣🤣

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐