2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی عاشق تونممممممممممممممما

قربونت🤣

تازه همه قراره بیاین تو تاپیک همدردی کنین فاتحه بفرستین برای آرامش روحم🤣🤣🤣

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
آره اینم خوبه

فاطی حالا تهش کی میخاد تاپیک بزنه خودت یا کسی دیگه

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه
بچه ها اعلامیه درست کنم؟!😈😂

نه الان نه. بزار تاپیک بزنم یکم داغ بشه.

بعد شما درحقم خواهری میکنین برام مراسم ترحیم میگیرین🤣

قربونت🤣 تازه همه قراره بیاین تو تاپیک همدردی کنین فاتحه بفرستین برای آرامش روحم🤣🤣🤣

وای چ گروه باحالی هستید شمااااااااااا

خوشمان امد

چن نفرید

واقعا خوشبحالتون من کرونا گرفتم افسرده شدم چقد شما شادید...افرین..خدا بهتون شادی بیشتر بده

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
میخای تو مرحوم باش

منم راه بدید  

۵مین کاربریمه دیگ نترکونید شماره ندارم😑اگه الان دلت گرفته بلند بگو یاجوادالئمه ادرکنی...مطمئن باش فوری جوابتو میده...تااین جا ک اومدی ی صلوات برای خواسته م بفرست که خدا کمکم کنه(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)بیا باهم سلام بدیم که بدونن ما بنده خوبی هستیم:السلام علیک یا فاطمه الزهرا...السلام علیک یا امیرالمؤمنین...السلام علیک یا حسین شهید...السلام علیک یا امام رضا...سلام برهمه امامان و معصومین...اگ دلت گرفت این ذکر رو ۱۰۰بار بگو معجزه ست"یا الله یا محمد یا علی یا فاطمه یا صاحب الزمان ادرکنی ولا تدرکنی...هرسوالی داشتی ازم بپرس رفيق 😘
وای چ گروه باحالی هستید شمااااااااااا خوشمان امد چن نفرید واقعا خوشبحالتون من کرونا گرفتم افسرده ...

خب توهم بیا

در بازه

بفرما تو =)))

زیاااادیم خواهر خودمونم نمیدونیم چند نفریم

اینجانب حاکمِ عادل و دادخواهِ دیوونه خونه‌ دالتونز سیتی می‌باشم.

اینان که میبینی هم سربازانِ غیور و جان در کف ارتشِ دالتونز از سلسله‌ی دالتونزیان هستند

خب توهم بیا در بازه بفرما تو =))) زیاااادیم خواهر خودمونم نمیدونیم چند نفریم اینجانب حاکمِ عادل ...

اومدمممممممممممم  

خب توهم بیا در بازه بفرما تو =))) زیاااادیم خواهر خودمونم نمیدونیم چند نفریم اینجانب حاکمِ عادل ...

بی ادب من وزیرت هستم 🤣

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه