2777
2789
بعد از ۲ سال و خورده ای(حدودا ۳ سال)هنوز داغم و حالیم نی؟ که از اون ۳ سال ۱۰ ماهش لو باهم زندگی کرد ...

الان جدا شدی عزیزم یا باهاشی 

اگر اسلام دست و بالمون را نبسته بود همه پسرا دانشگاهمون را از دم بوس میکردم و گاز میگرفتم خواهشا ادا تنگا رو واسه ما در نیارید باشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

میگم همشو الان یکم حالم بده شب بیا بگم برات نازنین اما بعد از اینکه شنیدی بهم قول میدی خودتو جمع کنی ...

چی شدی نقطه جانِ من

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ماشاالله تو که بدتر از منی 😐💔

کوفت بابا من امروز قبل ناهار خوندم من اغلب  قبل ناهار میخونم  حالا شد بعده ناهار دیر شد دیگه بابا دیگه هم خوندم تموم شد😂✌🏻

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:

@خاکبرسر @دختر_زیبا_خاص_38 @ماه_تابانم  

و بقیه اونایی که احتمالا حرفتون شد با یه سریا

لطفا فقط امضامو بخونید

و به خودتون احترام بذارید با هرکسی دهن به دهن نشید...

دفعه بعد ببینم کسی اومده شر کنه و با ریپ کردن یا لایک کردن پستش تو این هدفش کمکش کردین تاپیک رو مجبور میشم قفل کنم که نترکه.

دمتون گرم که نمی‌گذارید انرژیِ خوبِ اینجا به هم بریزه.

اگه احسایا کس دیگه ای تو بحث‌بود ریپ بزنید ادش کنید که بخونه.

قربون آجیای گلم

ساعت ۱۰ میزنم بیا بچه هاروهم تگ کن چون تگدونم خراب شده 😥🤧

باشه عزیزم💟

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
مارال نازنین و تگ کن بیاد گزاشتم خودتم بخون و ناامیدی رو بزار کنار

قربونت شم ❤️🙂کجا گذاشتی ریپش کن 

بچه ها بگین نازنین و چطور تگ کنم  نمیشه 

ناامیدی؟ بچا به نظرتون من نا امیدم  هعی اگه هستن نباید باشم 

ادم امید نداشته باشه ادامه دادن سخت میشه براش یا حتی تمومش میکنه 

کاش میشد از پشت این گوشی بغلت کرد...(:
اگه استارتر بیاد همون فاطی کماندومون دیگه فقط خوش میگذره شبا ساعت یازده به بعد همه هستیم فقط میگیم و ...

فدات عزیزممممم