2777
2789
چی فکر می کنی پیش خودت یعنی الان دغدغه ی من فقط تگ کردنه ؟ 😂😂😂

کم مشکلی نیس😂

نه پیام اون وریتم خوندم،یه لحظه خصوصی پیام میدی

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
اینجارو میگه نکبت

توهم دیدی یعنی اون موقع نزدیکم بود جرش میدادم آخه اینستااا؟ کجای حرف من اشاره شده به اینستا😂😂😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

😂😂😂😂 اگه شست‌وشو باشه که خودم بلدم بابا توعم😂

پس تو بشور بده من خشک کنم بندازم رو بند برات😅👍

بگو گمشو پیری تو شوگر ددی من میشی😐

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
باشه درخواست میدم قبول کن 

اوکی

پس تو بشور بده من خشک کنم بندازم رو بند برات😅👍 بگو گمشو پیری تو شوگر ددی من میشی😐

😂😂😂

اوکی فعلا برو پی وی ببینم چیکارم دداری ؟؟؟!🤔😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
نههههه تو فقط مالهه منی درخواس نده به کسسسسی😭

شتعریف شدیااااا😂😂

بابا بزار ببینم بچه مردم چیکار داره انقد حسود نباش بعدش میام پی وی تو خوبهههههه😉🙃

ای جونممممممم جوجو خانوم خونه شده🥰 برو یه آهنگ حال خوب کن بذار درو پنجره هارو باز کن یه آب بزار ت ...

انجام دادم همشو هنوز شوهرم نیومده میخاد بیاد

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕