2777
2789
چی فکر می کنی پیش خودت یعنی الان دغدغه ی من فقط تگ کردنه ؟ 😂😂😂

کم مشکلی نیس😂

نه پیام اون وریتم خوندم،یه لحظه خصوصی پیام میدی

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
اینجارو میگه نکبت

توهم دیدی یعنی اون موقع نزدیکم بود جرش میدادم آخه اینستااا؟ کجای حرف من اشاره شده به اینستا😂😂😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

😂😂😂😂 اگه شست‌وشو باشه که خودم بلدم بابا توعم😂

پس تو بشور بده من خشک کنم بندازم رو بند برات😅👍

بگو گمشو پیری تو شوگر ددی من میشی😐

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
باشه درخواست میدم قبول کن 

اوکی

پس تو بشور بده من خشک کنم بندازم رو بند برات😅👍 بگو گمشو پیری تو شوگر ددی من میشی😐

😂😂😂

اوکی فعلا برو پی وی ببینم چیکارم دداری ؟؟؟!🤔😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
نههههه تو فقط مالهه منی درخواس نده به کسسسسی😭

شتعریف شدیااااا😂😂

بابا بزار ببینم بچه مردم چیکار داره انقد حسود نباش بعدش میام پی وی تو خوبهههههه😉🙃

ای جونممممممم جوجو خانوم خونه شده🥰 برو یه آهنگ حال خوب کن بذار درو پنجره هارو باز کن یه آب بزار ت ...

انجام دادم همشو هنوز شوهرم نیومده میخاد بیاد

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕