2777
2789
میگم فاصله نمیذاری بینشون؟ برا منم گاهی اینطور میشه کلافم میکنه

مهم نیست اون بیا کمکم کن میزنمتاااا زودتر بگو چه خاکی بریزم تو این سرم

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه پسره اومده پی وی دیوونه شدم از دستش صب تاپیک زده بود سلام صبح بخیر من هم دیروز تو تاپیکش بودم هم ...

تو همین سایت منظورته یا اینستا؟

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
نه بابا شوخی بود ولش کنید گفتن دیگه تاپیکای ترکیده شدنشونو مهم نیست بیاین به من بدبخت کمک کنیددددد

منم داشتم شوخی میکردم خیر سرم😂لحنم تنده؟

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
مهم نیست اون بیا کمکم کن میزنمتاااا زودتر بگو چه خاکی بریزم تو این سرم

خب مگه مشکلت همین نبود 😐😂

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
ریحان جان مهدیه لغو بزن تاپیک بزنم نی نی یار تگ کن😂بیای درخداستای متو ببینی همه از دم پسرن لغو بزنش ...

نه بابا من با یکی دیگه هم بودم به اون کاملا حس خوبی داشتم یعنی مشخص بود حالا اونو که تو نمیدونی ، اما این یکی یه جوریه من که الانم بخوام میتونم لغو بزنم   توهم بی خود میکنی نی نی یار تگ کنی دعوات میکنماااا😂😂😂😂

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
اینجارو میگه نکبت

عکس بده جنازه تحویل بگیر ریحان😎✌