یه پسره اومده پی وی دیوونه شدم از دستش صب تاپیک زده بود سلام صبح بخیر من هم دیروز تو تاپیکش بودم هم ...
تو همین سایت منظورته یا اینستا؟
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
مهم نیست اون بیا کمکم کن میزنمتاااا زودتر بگو چه خاکی بریزم تو این سرم
خب مگه مشکلت همین نبود 😐😂
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
ریحان جان مهدیه لغو بزن تاپیک بزنم نی نی یار تگ کن😂بیای درخداستای متو ببینی همه از دم پسرن لغو بزنش ...
نه بابا من با یکی دیگه هم بودم به اون کاملا حس خوبی داشتم یعنی مشخص بود حالا اونو که تو نمیدونی ، اما این یکی یه جوریه من که الانم بخوام میتونم لغو بزنم توهم بی خود میکنی نی نی یار تگ کنی دعوات میکنماااا😂😂😂😂
آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹