2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه پسره اومده پی وی دیوونه شدم از دستش صب تاپیک زده بود سلام صبح بخیر من هم دیروز تو تاپیکش بودم هم ...

یه چیزی میگم رای بگیر ببین منطقیه یا نه.

۱_احساس آدم اولِ اولِ اولِ هر کاری که هنوز پیش نیومده امکان نداره به آدم دروغ بگه

۲_از این اصلا مطمئن نیستم ولی حدس می‌زنم حس خوبی نداری که برای این که بفهمی این کار عقلانی هست یا نه اومدی مشورت بگیری

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
یه پسره اومده پی وی دیوونه شدم از دستش صب تاپیک زده بود سلام صبح بخیر من هم دیروز تو تاپیکش بودم هم ...

اوه اوه جنایی شد ولی ازت قهرم نمیگم😭😭😭

چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
گفتممممممم

میگم فاصله نمیذاری بینشون؟

برا منم گاهی اینطور میشه کلافم میکنه

دارم‌متلاشی‌میشوم‌واین‌یک‌داستان‌نیست💔🥀وجزکلمه‌چیزدیگری‌ندارم😞 ،خسته‌ازصبوری‌بیش‌ازحد؛؛؛خسته‌ازایستادگی بالاترازتوان‌!وخسته از جنگیدن بی‌پایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔

ریحان جان مهدیه لغو بزن تاپیک بزنم نی نی یار تگ کن😂بیای درخداستای متو ببینی همه از دم پسرن لغو بزنش

از اولم نباید قبول نیکردی

هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
یه چیزی میگم رای بگیر ببین منطقیه یا نه. ۱_احساس آدم اولِ اولِ اولِ هر کاری که هنوز پیش نیومده امکا ...

اصلا بهش خس خوبی ندارم بابا حس دیگه انار یه جوریه اون هیچ جوری نیست من این فکرو می کنم ، الان چی بگم که هی نگه شماره خل شدم بابا 

آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
یه چیزی میگم رای بگیر ببین منطقیه یا نه. ۱_احساس آدم اولِ اولِ اولِ هر کاری که هنوز پیش نیومده امکا ...

۳_وقتی همون اول حست و عقلت بهت میگه با آدمی که جدا شده(یادم نیست گفتی چند سالشه) و حس مثبت و مطمئنی بهش نداری وارد رابطه نشی بهتره

همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐