بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب یکی بیاد بگه من چه خاکی بریزم تو این سر کچلم خاکبرسر تو بیا بگوووووو، چطوری گل تو بیاااا ، ...
چیشده😅
دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
یه پسره اومده پی وی دیوونه شدم از دستش صب تاپیک زده بود سلام صبح بخیر من هم دیروز تو تاپیکش بودم هم امروز بعد درخواست داده میگه دوس بشیم و اینا البته اولش خیلی محترمانه بود بعد دیگه زد اون کانال ، شماره داده اما من ندادم نمیخوام بدم نمیدونم چه خاکی بریزم تو این سرم هی میگه تبدیلش کنیم به حضوری قبلا دوس دختر داشته اما ازدواج کرده و اینم دیگه رابطه نداشته نمیدونم خیلیاشو نگفتم ۳۲ سالشه کارشناسی مهندسی عمران خب ۱۷ سال تفاوت سنی نمیشه که بهش نگفتن چن سالمه
ریپلای کن همه رو تگ کن بیان ببینن کمکم کنن ، یه جواب دندان شکن بدین که نگه شماره بده
آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹