fafa_mavi مدیر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 عنوان دالتونز😎😈🤘👋🤚🖐✋🖖👌🤌🤏✌🤞🤙👈👉👆🖕👇☝👍👎✊👊🤛🤜👏🙌👐🤲🤝🙏✍💅🤳💪🦾🦿🦵🦶👂🦻👃🧠🫀🫁🦷🦴👀 | مشاهده متن کامل بحث + 36788 بازدید | 9447 پست هآی گایز @گیتارتونم @خاکبرسر @دوستارگربه @parvaneh123 نمیدونم چرا احساس کردم باید تو دسته بندی زایمان بذارمش🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣ኧየጨከየጰከደጰገየጰከየጰጀየጨአነዘጀነዘጸጀጸጀየደገጸደܟܗܬܕܟܗܳܥܗܳܟܗܳܟܓܣܟܗܙܢܒܵܡܫܠܦܥ̇ܪܝܚܗܕܛܙܵ همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐 1400/08/10 | 01:55 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 چی شده؟؟؟؟؟ گفتم فقط سریع کمک کن آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 عجبببب خب چی شدهههههه خب گفتمممممممم آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 چیشده😅 گفتممممممم آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 گمسو ازت قهلیدم با فاطی دس به یکی کردین من میخورین😭😭😭😭 عزیزممممم خب میخواستی نگی😂😂😂 آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 بابا چی شده اخه گفتممممم آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 یه پسره اومده پی وی دیوونه شدم از دستش صب تاپیک زده بود سلام صبح بخیر من هم دیروز تو تاپیکش بودم هم ... یه چیزی میگم رای بگیر ببین منطقیه یا نه.۱_احساس آدم اولِ اولِ اولِ هر کاری که هنوز پیش نیومده امکان نداره به آدم دروغ بگه۲_از این اصلا مطمئن نیستم ولی حدس میزنم حس خوبی نداری که برای این که بفهمی این کار عقلانی هست یا نه اومدی مشورت بگیری همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 یه پسره اومده پی وی دیوونه شدم از دستش صب تاپیک زده بود سلام صبح بخیر من هم دیروز تو تاپیکش بودم هم ... اوه اوه جنایی شد ولی ازت قهرم نمیگم😭😭😭 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 فندق به دادم برس فاطی و ریحان دارن منو میخورن لاقل تو طرف من باش🤣🤣🤣🤣🤣🤣 حالا کی گفته تو خوردنیی که بخورم! همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
پفیلا_نمکی عضویت: 1400/07/20 تعداد پست: 1109 گفتممممممم میگم فاصله نمیذاری بینشون؟برا منم گاهی اینطور میشه کلافم میکنه دارممتلاشیمیشومواینیکداستاننیست💔🥀وجزکلمهچیزدیگریندارم😞 ،خستهازصبوریبیشازحد؛؛؛خستهازایستادگی بالاترازتوان!وخسته از جنگیدن بیپایان ؛؛؛کجا بایدخودراتسلیم کنم؟ به چه کسی بگویم که دیگر نمیتوانم!؟😔
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7648 یه پسره اومده پی وی دیوونه شدم از دستش صب تاپیک زده بود سلام صبح بخیر من هم دیروز تو تاپیکش بودم هم ... ریحان جان مهدیه لغو بزن تاپیک بزنم نی نی یار تگ کن😂بیای درخداستای متو ببینی همه از دم پسرن لغو بزنشاز اولم نباید قبول نیکردی هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 یه چیزی میگم رای بگیر ببین منطقیه یا نه. ۱_احساس آدم اولِ اولِ اولِ هر کاری که هنوز پیش نیومده امکا ... اصلا بهش خس خوبی ندارم بابا حس دیگه انار یه جوریه اون هیچ جوری نیست من این فکرو می کنم ، الان چی بگم که هی نگه شماره خل شدم بابا آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹
خاکبرسر عضویت: 1400/06/28 تعداد پست: 7138 عزیزممممم خب میخواستی نگی😂😂😂 اصلا دیگه اسمتم نمیارم خیلی ناملدی😭😭😭 چه کرده بودم که خدا عشقت را نصیبم کرد💜💜saberam💜
ماه_تابانم عضویت: 1400/06/26 تعداد پست: 7648 فندق به دادم برس فاطی و ریحان دارن منو میخورن لاقل تو طرف من باش🤣🤣🤣🤣🤣🤣 اووووهووووو😐لانچیکوی منو بده ببینم هرچه در فهم تو آید...آن بود مفهوم تو!ツ
fafa_mavi مدیر استارتر عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 7273 یه چیزی میگم رای بگیر ببین منطقیه یا نه. ۱_احساس آدم اولِ اولِ اولِ هر کاری که هنوز پیش نیومده امکا ... ۳_وقتی همون اول حست و عقلت بهت میگه با آدمی که جدا شده(یادم نیست گفتی چند سالشه) و حس مثبت و مطمئنی بهش نداری وارد رابطه نشی بهتره همون روحم که رو دکل بود =)))💙💜❤😁🖐
ریحانگلی۲۰ عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 6845 اوه اوه جنایی شد ولی ازت قهرم نمیگم😭😭😭 خاک تو سرت کنن خب بگو دیگه خاکبرسر چه کنم 😂😂😂 آرزویت را برآورده می کند ، آن خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند . . .🌹😍🌹