2821
2789
عنوان

فوت پدرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه عزیزاتو . اونا ک نمیتونن بیان پیش ما ولی همش خودمو دلداری میدم ک ب زودی منم ...

قربونت برم دعا کن براش الهی که جاش خوب باشه اون سمت..خودتو هم سرزنش نکن تو داغداری باید با خودت مهربون باشی❤️

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه عزیزاتو . اونا ک نمیتونن بیان پیش ما ولی همش خودمو دلداری میدم ک ب زودی منم ...

پدربزرگم آدم بسیار ‌شوخ طبعی بود. تقریبا 10 روز بعد از فوتش به خواب داییم اومده بود. داییم تو خواب متوجه نبود که پدربزرگم فوت کرده. به داییم گفته بود برای چی شما ناراحتین؟ من اینجا داره بهم خوش میگذره. اومدم پیش خواهرم 

مامانم ی پیگیری کرد که داییم واکسن بزنه، پدربزرگم به خدا مامانم اومد و ازش تشکر کرد... 

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
خدا رحمت کنه چقدر دلسوزانه و مهربانانه آرامش میدین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

فدای شما بشم عزیزم ..من یه زمانی خیلی به شنیدن این حرف ها نیاز داشتم شاید اگر یه نفر این حرفارو اون زمان به من میزد من تا این حد از بعد از فوت مادرم شکسته نمیشدم ولی خب افسوس..

وای امان از این فکراااااااا . منم همینطورم 🥺

قربونت برم خدا ب دلت آرامش بده کاملا طبیعیه داغ بزرگیه سخته تا آدم با نبودن عزیزترینش کنار بیاد. من خیلی فکرمیکنم ولی تهش ب این میرسم ک قسمتش این بوده و بی اذن خدا برگی از درخت نمیفته. شیشه عمرش تا همینجا بوده 

واست آرامش آرزو میکنم

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
متاسفم عزیزدلم مرگ پدر و مادر خیلی سخته من تجربش کردم و اوایلش منم همش بقیه رو مقصر میدونستم بعد خود ...

همون چند روز اول خواب پدرمو دیدم یه عمه داشتم بابام خیلی دوستش داشت و خیلی سال پیش فوت شده بود . خواب دیدم با هم اومده بودن پیش من و نماز میخوندن

همون چند روز اول خواب پدرمو دیدم یه عمه داشتم بابام خیلی دوستش داشت و خیلی سال پیش فوت شده بود . خوا ...

عزیزم پس حتما جاش خوبه..منم اون اوایل که خیلی بی تابی میکردم و بی قرار بودم و همه اطرافیام از دستم کلافه شده بودن مادرم به خوابم اومد همراه با یه دختر کوچولو دست به دست ( اون دختر خواهر کوچیکم بود که چند سال پیش فوت کرده بود) مادرم توی خواب حالش خوب بود ولی وقتی سمت من برگشت بهم اخم کرد..حس کردم میخواد بهم بفهمونه انقدر با گریه هات بقیه رو اذیت نکن.. 

براشون آیه الکرسی و فاتحه می خونم عزیزم🤲🌷

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز