2777
2789
عنوان

فوت پدرم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 45 پست

متاسفم عزیزم منم شرایط شما رو تو مرداد ماه داشتم

انشاالله رو پدر‌مهربونت قرین رحمت باش و جاش بهشت 

خدا بهت صبر بده 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
متاسفم عزیزدلم مرگ پدر و مادر خیلی سخته من تجربش کردم و اوایلش منم همش بقیه رو مقصر میدونستم بعد خود ...

چقدر حرفاتون ب جا و زیبا بود.منم ۳ ماهه پدرم و از دست دادم روزی نیست ک خودم و محاکمه نکنم ک تگر اینکار و میکردم اگر اون کار و میکردم شاید پدرم زنده بود ....خیلی سخته

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقدر حرفاتون ب جا و زیبا بود.منم ۳ ماهه پدرم و از دست دادم روزی نیست ک خودم و محاکمه نکنم ک تگر اینک ...

قربونت برم خدا رحمت کنه پدرت رو ...غمت خیلی سنگینه و حالا حالا ها اروم نمیشی..من تا یک سال و نیم بعد از فوت مادرم دچار افسردگی شدید بودم جوری که بارها تا مرز خودکشی و طلاق رفتم اما در اخر باید بپذیریم که هممون یه روزی این راهو خواهیم رفت...امیدوارم زودتر حالت خوبه شه عزیزدلم

قربونت برم خدا رحمت کنه پدرت رو ...غمت خیلی سنگینه و حالا حالا ها اروم نمیشی..من تا یک سال و نیم بعد ...

ممنونم مهربونم انشاالله همیشه شاد و سلامت باشی واقعا آروم شدنی در‌کار نیست داغه عجیبیه. خدا مادر مهربونت و رحمت کنه جاش بهشت باشه

عزیزم قلبم درد گرفت خیلی ناراحت شدم

روحش شاد 

السَّلامُ عَلیكَ یا رَبیعَ الأنامَ و نَضْرَةَ الأيّام                                                   من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد.😍😘😘
متاسفم عزیزدلم مرگ پدر و مادر خیلی سخته من تجربش کردم و اوایلش منم همش بقیه رو مقصر میدونستم بعد خود ...

ممنون عزیزم خدا رحمت کنه عزیزاتو . اونا ک نمیتونن بیان پیش ما ولی همش خودمو دلداری میدم ک ب زودی منم میرم اونجا میبینمش💔

عزیزم غصه نخور خدا بهتون صبر بده گلم بالاخره هر شاخه ای از درخت میفته پایین مطمئنا عمر پدر مهربون شما هم تا اون لحظه بوده عمر دست خداست خودتو سرزنش نکن دوست مهربونم 

خدا پدر گلتون رو بیامرزه و جاش وسط بهشت باشه 💙🌈🌺

میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم 

خدا رحمت کنه چقدر دلسوزانه و مهربانانه آرامش میدین 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

منم پدر بزرگم رو براثر کرونا، با وجود رعایت های فراوان، از دست دادم. قرآن ما بینشون باشه، اندازه پدرم دوسش داشتم و دارم. اینقدر رفتنش برام سخت و دردناک بود، که درکش برام سخته. هنوز وقتی مادربزرگم زنگ میزنه، میخوام احوال پدربزرگم رو بپرسم😔

مقایسه کردن، یعنی نابود کردن لذت ها !!
2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز