2777
2789
عنوان

فوت پدرم 💔

1722 بازدید | 45 پست

پدرم بخاطر کرونا فوت کردن. از من گرفتن همش خودمو سرزنش میکنم که تقصیر خودمه 😔 یاد درداش میفتم خودمو نمیبخشم 🥺 یادم نمیره اون روزای تلخ، ۲ هفته ای که جهنم به چشم دیدم . بخاطر کرونا هیچکس نمیومد پیشمون تک و تنها اون روزا رو طی کردم 😔 ما محکوم به زندگی هستیم💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بزایم پسری جامو بندازه پشت دری روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری   عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری.😁🤣👑👑

روحشون شادویادشون گرامی..

امابدون عمرشون به دنیانبوده..حتی اگه ازشماکرونانمیگرفتن مطمئنایه اتفاق دیگه ای باعث فوتشون میشد‌‌..

منم پدرم روبهمن۹۷ازدست دادم..خدابه بازماندگان صبربده🍀

متاسفم عزیزدلم مرگ پدر و مادر خیلی سخته من تجربش کردم و اوایلش منم همش بقیه رو مقصر میدونستم بعد خودمو مقصر میدونستم این احساسات اولش طبیعیه...دور سرت بگردم تو مقصر نیستی تو فقط غمگینی و دنبال دلیل و مقصر این اتفاق میگردی قشنگم ...قوی باش دردت به جونم ماهایی که این دردو تحمل میکنیم از پس هرچیزی بر میایم خدا رحمت کنه پدر مهربونت رو 💔🥀

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز
توسط   khanomas  |  3 ساعت پیش