پدرم بخاطر کرونا فوت کردن. از من گرفتن همش خودمو سرزنش میکنم که تقصیر خودمه 😔 یاد درداش میفتم خودمو نمیبخشم 🥺 یادم نمیره اون روزای تلخ، ۲ هفته ای که جهنم به چشم دیدم . بخاطر کرونا هیچکس نمیومد پیشمون تک و تنها اون روزا رو طی کردم 😔 ما محکوم به زندگی هستیم💔
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
متاسفم عزیزدلم مرگ پدر و مادر خیلی سخته من تجربش کردم و اوایلش منم همش بقیه رو مقصر میدونستم بعد خود ...
چقدر حرفاتون ب جا و زیبا بود.منم ۳ ماهه پدرم و از دست دادم روزی نیست ک خودم و محاکمه نکنم ک تگر اینکار و میکردم اگر اون کار و میکردم شاید پدرم زنده بود ....خیلی سخته
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
چقدر حرفاتون ب جا و زیبا بود.منم ۳ ماهه پدرم و از دست دادم روزی نیست ک خودم و محاکمه نکنم ک تگر اینک ...
قربونت برم خدا رحمت کنه پدرت رو ...غمت خیلی سنگینه و حالا حالا ها اروم نمیشی..من تا یک سال و نیم بعد از فوت مادرم دچار افسردگی شدید بودم جوری که بارها تا مرز خودکشی و طلاق رفتم اما در اخر باید بپذیریم که هممون یه روزی این راهو خواهیم رفت...امیدوارم زودتر حالت خوبه شه عزیزدلم
عزیزم غصه نخور خدا بهتون صبر بده گلم بالاخره هر شاخه ای از درخت میفته پایین مطمئنا عمر پدر مهربون شما هم تا اون لحظه بوده عمر دست خداست خودتو سرزنش نکن دوست مهربونم
خدا پدر گلتون رو بیامرزه و جاش وسط بهشت باشه 💙🌈🌺
میشه برا خونه دار شدنمون صلوات بفرستین منم براتون میفرستم
منم پدر بزرگم رو براثر کرونا، با وجود رعایت های فراوان، از دست دادم. قرآن ما بینشون باشه، اندازه پدرم دوسش داشتم و دارم. اینقدر رفتنش برام سخت و دردناک بود، که درکش برام سخته. هنوز وقتی مادربزرگم زنگ میزنه، میخوام احوال پدربزرگم رو بپرسم😔