2777
2789

خمیر بگیرم برا پیترا خونه درست کنم خوب میشه؟

بعد خمیرشو گرفتم بذارم تو یخچال خراب میشه تا شب؟

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودشون نون نیمه آماده پیتزا دارن 

اونو میدونم از اون گردا نمیخوام

اینستا دیدم بلاگره خمیر میگیره تو سینی فر بزرگ درست میکنن اونجوری میخوام

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

صبح زود برو که خمیر داشته باشن

معمولا صبح ها نون میپزن

البته بهتره خودت تو خونه خمیر درست کنی

ساده هست

دستور *خمیر جادویی* رو گوگل کن. یک تخم مرغ داخل دستور تهیه داره و یک ساعت هم باید استراحت کنه خمیر.

تو دستور تهیه دقیق نوشته.

هم میتونی باهاش پیتزا درست کنی هم اشترودل هم پیراشکی.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خمیر نان فانتزی عالیه.اگر برای شب میخوای بگیر ولی یخچال نذار بذار بیرون تا شبم پف میکنه.

ممنون گلم برای سینی فر تقریبا چهارتا پیتزا گرد کوچیک میشه چقد خمیر بگیرم؟

برای پیتزا معرکس  یکم بزار بیرون باسه پف کرد بذارش یخچال

خیلی ممنونم گلم

برا چهارتا پیتزا چقد خمیر بگیرم؟

اونو میدونم از اون گردا نمیخوام اینستا دیدم بلاگره خمیر میگیره تو سینی فر بزرگ درست میکنن اونجوری م ...

اون خمیر جادویی هست 

من کلوچه و نون خودم با خمیر زیاد درست کردم خوب هم میشه 

ولی برای پیتزا جالب نشد... خمیر میمونه....

بد نمیشه ولی پف پفی در میاد باید نازک پهن کنی و وسطش چنگال چنگل بزنی که خیلی پفی نشه تا شبم مشکلی نداره بمونه

ما سر انجام شبی مست و مدهوش،کمی ژولیده،با بدن های به خون غلتیده،بر مزار نجس و نحس شما می رقصیم.

صبح زود برو که خمیر داشته باشن معمولا صبح ها نون میپزن البته بهتره خودت تو خونه خمیر درست ...

ممنون گلم من همیشه خودم درست میکنم الان خونه مادرمم میگه حوصله کثیف کاری ندارم اماده بگیر

بد نمیشه ولی پف پفی در میاد باید نازک پهن کنی و وسطش چنگال چنگل بزنی که خیلی پفی نشه تا شبم مشکلی ند ...

ممنون گلم بیرون از یخچال‌بذارم؟

خیلی ممنونم گلم برا چهارتا پیتزا چقد خمیر بگیرم؟

دوتا چونه بگیر پف میکنه خیلی میشه بعدم سینیتو چرب کن قشنگ با دست اروم اروم پهنش کن کف سینیت وردنه و اینا نمیخاد مسنقیم خیمرو بذار تو سینی و با دست اروم پهنش کن( فکر کن مثل حلوا که بخوای کف بشقاب پهن کنی همونطوری ) بعد هم موادتو بریز روش بذار تو فر عالیه عالی 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز