2777
2789
عنوان

خرید خونه

619 بازدید | 28 پست

خانما بیاید تجربتون رو در مورد پس انداز کردن پول برای خرید خونه بگید چ راهی پیشنهاد میکنید مثلا وام ؟ادم طلا بخره پس اندازا این چیزا لطفا بیاید بگین بمن🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما با وام تونستیم بخریم

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
اره دقیقا مثلا وام مسکن اینا یا وامایی ک جدیدا بانکا میدن بهتره؟

جدیدا مگه وام میدن... قضیه جیه 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
وام مسکن ؟اخه میدونی چیه با یه دونه وام حل نمیشه حداقل باید ادم از چند جا بگیره 😬

با این قیمتا خب اره باید از چندجا وام گرفت.... ما چند سال پیش گرفتیم وام برای پدرشوهرم بود به ما دادش قسطشوخودمون میدیم....