2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ناخن خودمم نظرمه اما از طرفيم ميگن خيلي زياد شده و اشباع شده🤔

ببین ناخن اگ مشتری جم کنی هر ماه میان پیشت

ولی کاشت مژه یه ماه میان پیشت ماه بعدی ببینن مژه هاشون ریخته دیگ کلا بیخیال ترمیم میشن

از اونور کاشت ناخن پدر گردن و کمرو درمیاره ولی پولش خوبه دیگ

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
ببین ناخن اگ مشتری جم کنی هر ماه میان پیشت ولی کاشت مژه یه ماه میان پیشت ماه بعدی ببینن مژه هاشون ر ...

اره حرفت درسته كاشت مژه ترميم مداوم نميره هيچكس.

نظرت در مورد ليفت ابرو و مژه چيه؟

فيبروز ابرو ميترسم برم

اره حرفت درسته كاشت مژه ترميم مداوم نميره هيچكس. نظرت در مورد ليفت ابرو و مژه چيه؟ فيبروز ابرو ميت ...

زیاد درمورد این دو تا اطلاع ندارم ولی کلا کارای ابرو طرفدار داره و درامدش خوبه

کار باموادم درامدش عالیه مثل رنگ البته اگه علاقه داشته باشی

جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
زیاد درمورد این دو تا اطلاع ندارم ولی کلا کارای ابرو طرفدار داره و درامدش خوبه کار باموادم درامدش ع ...

دارم سعي ميكنم با يه لاين ارايشي شروع كنم و بقيه كارارو كنارش ياد بگيرم

شوهرم حمايتم ميكنه و حتي قصد دارم مغازه بگيرم

اميدوارم موفق بشم

دارم سعي ميكنم با يه لاين ارايشي شروع كنم و بقيه كارارو كنارش ياد بگيرم شوهرم حمايتم ميكنه و حتي قص ...

موفق باشی😍❤