ترمهجانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 227 عنوان هیچکیو ندارم باهاش دردودل کنم 😥😥 157 بازدید | 30 پست خیلی حالم بده و دلم گرفته از بیچارگیمه که هیچکیو ندارم باهاش دردودل کنم نه خواهری نه دوستی بدجور گره افتاده تو زندگیم وَ خدایی که به شدت کافیست ...تیکرم مربوط به اقدام به بارداریه ، خداکنه زود باردار شم 1400/08/09 | 01:13 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giissa عضویت: 1400/05/15 تعداد پست: 2554 اینجا بگو🥺 ماورای باورهای ما ؛ ماورای بودن و نبودن های ما آنجا دشتی است فراتر از تصورات راست و چپ... تو را آنجا خواهم دید..!
هات_داگ_پنیری عضویت: 1400/06/01 تعداد پست: 7987 منم همینمیکی دو تا تاپیک زده بودم خیلیا همیننهمینجا درد دل کن ما هستیم زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرفها و حال لحظهای اطمینان نکنید.
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 ماهستیم که عزیزم😄 فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
سیندرلای_سایت_هستم عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4522 منمبا خودم حرف میزنم به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
پری_اچ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 5182 چقدر تو منیاگه میخوای دردودل کنی همینجا دردودل کن که ناشناسی بهتره جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(:
shamilae عضویت: 1400/03/29 تعداد پست: 6828 بگو ماهم مثل خواهرنداشتت منم خواهرندارم دلم میپوکه یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
ترمهجانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 227 خدایاورت باشه چیشده؟ اینقد از خدا کمک خواستم که جوابی نگرفتم مشکل دارم تو زندگیم بچه میخوام شوهرم میگه نه میگه اگه بچه میخوای جدا شو برو وَ خدایی که به شدت کافیست ...تیکرم مربوط به اقدام به بارداریه ، خداکنه زود باردار شم
ترمهجانم مدیر استارتر عضویت: 1396/10/21 تعداد پست: 227 چقدر تو منی اگه میخوای دردودل کنی همینجا دردودل کن که ناشناسی بهتره اخه یه بدی هم دارم اینه که اگه خواهر یا دوست هم داشتم نمیرفتم حرفامو بهشون بگم اینقد که تو خودم ریختم عادتم شده وَ خدایی که به شدت کافیست ...تیکرم مربوط به اقدام به بارداریه ، خداکنه زود باردار شم
پری_اچ عضویت: 1400/06/09 تعداد پست: 5182 اخه یه بدی هم دارم اینه که اگه خواهر یا دوست هم داشتم نمیرفتم حرفامو بهشون بگم اینقد که تو خو ... دقیقا من دو تا خواهر دارم ولی تا حالا نشده باهاشون دردودل کنمخیلی سخته میدونم چی میگی جایی که دل شکستگی از حد بگذرد چشم ها به حرف می آیند. با الفبای اشک....!!! آرام و بی صدا...(: