2777
2789
عنوان

هیچکیو ندارم باهاش دردودل کنم 😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 30 پست
دقیقا من دو تا خواهر دارم ولی تا حالا نشده باهاشون دردودل کنم خیلی سخته میدونم چی میگی

احساس تنهایی از خودش صدبرابر بدتره 

وَ خدایی که به شدت کافیست ...تیکرم مربوط به اقدام به بارداریه ، خداکنه زود باردار شم   

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینقد از خدا کمک خواستم که جوابی نگرفتم  مشکل دارم تو زندگیم بچه میخوام شوهرم میگه نه  م ...

اخه  چ منطقی داره حقت مادرشی   بچه ات بغلت باشه  مشکل داره شوهرت  یعنی نمیتونه بچه دارشه؟؟

اخه  چ منطقی داره حقت مادرشی   بچه ات بغلت باشه  مشکل داره شوهرت  یعنی نمیتونه ب ...

منطقش چرت و پرته 

تا الان حتی یه بار هم اقدام نکردیم . دیگه امشب خانواده شوهرم اینقد زنگ زدن و پرسیدن چرا بچه دار نمیشین که کلافمون کردن 

هرچند از دخالتشون خوشم نمیاد 

وَ خدایی که به شدت کافیست ...تیکرم مربوط به اقدام به بارداریه ، خداکنه زود باردار شم   
منطقش چرت و پرته  تا الان حتی یه بار هم اقدام نکردیم . دیگه امشب خانواده شوهرم اینقد زنگ زدن و ...

حق داری عزیزم دهن مردم نمیشه بست اونم خانواده شوهر  زبونم لال فردا میگن عیب از تو هست  نمیگن عیب از پسرمونه 

حق داری عزیزم دهن مردم نمیشه بست اونم خانواده شوهر  زبونم لال فردا میگن عیب از تو هست  نمی ...

هپین الانشم همینطوری فک میکنن 

میگن بیاین ببریمتون دکتر 

انگار خودمون چلاقیم 

هپین الانشم همینطوری فک میکنن  میگن بیاین ببریمتون دکتر  انگار خودمون چلاقیم

واییی عین مادرشوهر دختر عمم  از بس عیب رو دختر بیچاره گذاشت رفتن دکتر فهمیدن اسپرم پسر خودشون ضعیفه همش میگف ببرمت دکتر اخرش دید پسرش مشکل داره ساکت شد .  چند وقته ازدواج کردی؟

داستان زندگیم طولانیه 

9 سال پیش به خواست و انتخاب خودم ازدواج کردم و تو یه شهر دیگه دور از خانواده ها زندگی میکنیم چون من میرم سرکار . معلمم

همسرم تو تمام این سال ها بیکار بود هر بار یه بهانه میاورد واقعا دیگه الان از دستش کلافه شدم 

واییی عین مادرشوهر دختر عمم  از بس عیب رو دختر بیچاره گذاشت رفتن دکتر فهمیدن اسپرم پسر خودشون ض ...

9 سال 

من واقعا شرمم میشه این مسائل شخصیمو دیگران بفهمن 

داستان زندگیم طولانیه  9 سال پیش به خواست و انتخاب خودم ازدواج کردم و تو یه شهر دیگه دور از خا ...

۹سال واقعا زیاده  . بعد واقعا سخته دور از خانواده  . بعد مشکلات رو دوش خودت  بعدش خرج و مخارج خونه هم رو دوش خودت اخه   چرا این مرد درک نمیکنه  تورو

۹سال واقعا زیاده  . بعد واقعا سخته دور از خانواده  . بعد مشکلات رو دوش خودت  بعدش خرج ...

نمیدونم 

اینم عاقبت عشق و عاشقیم بود 

واسه همین دوست ندارم خانوادم بفهمن انگار میخوام خودمو زجر بدم و تنبیه کنم 

نمیدونم  اینم عاقبت عشق و عاشقیم بود  واسه همین دوست ندارم خانوادم بفهمن انگار میخوام خو ...

نگا عزیزم شاید بفهمن پشتت وایستن صدرصد وایمیستن  چون  فرزندشونی  خودت تنبیه نکن  تو فقط  داری جونیت ب پیری  میکنی تو خونه  کسی که قدرتم نمیدونه

باهاش صحبت کن  ی تصمیم قطعی بگیرین

نگا عزیزم شاید بفهمن پشتت وایستن صدرصد وایمیستن  چون  فرزندشونی  خودت تنبیه نکن   ...

پشتم که میمونن اما خودم حاضر نیستم هنوز به طلاق 

میگه برگردیم شهر خودمون کار میکنم

واسه همین دنبال انتقالیمم 

پشتم که میمونن اما خودم حاضر نیستم هنوز به طلاق  میگه برگردیم شهر خودمون کار میکنم واسه همین ...

اره واقعا انشالله جورشه انتقالیت  حداقل تو شهر خودتونی حداقل  دل گرم خانوادتی انشالله درست میشه غصه نخور  برات دعا میکنم

اره واقعا انشالله جورشه انتقالیت  حداقل تو شهر خودتونی حداقل  دل گرم خانوادتی انشالله درست ...

مرسی 

از خدا خیلی خواستم اما هنوز که نشده