بیاین بگین بعدش فراموشش کرده تاثیری توی زندگیتون داشته؟ من همش میگم گذشتش به خودش مربوطه ولی بهش فکر میکنم بهم میریزم دوسالی با یه نفر دوست بوده قبل از من البته خیلی بچه بوده و ارتباطشون مجازی بوده وو سه بار بیشترم همو ندیدن ☹️ ماهم سنتی ازدواج نکردیم و خیلی میگه دوست دارم و این حرفا.. بنظر شما آدما چند بار عاشق میشن؟ هرچند خودش میگه اون عشق نبوده و از سر بچگی بوده منم کاملا میفهمم ولی حسادت میکنم😔 نمیدونم طبیعیه یا ن این احساسم..
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
گلم بعد ازدواج خونه مستقل دارید یا پیش مادرشوهرت میری ؟
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
ای خدا😞منم مثل تو مجبوری اومدم روز سوم چهارم عروسیم بود ک تا دوروز شوهرم کتکم میزد مادرش حمله ور شد ...
الهی خیلی سخته
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
سخت تر از ایناشم گذروندم گذشت و گذشت وای من دیگه هیچوقت خوب نمیشم چون جای همه این زخما این خاطرات بد هک شده رو ذهن و تن و روحم😞🥺🥺🥺خدا واسه هسچکس نیاره چنین روزایی رو
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
سخت تر از ایناشم گذروندم گذشت و گذشت وای من دیگه هیچوقت خوب نمیشم چون جای همه این زخما این خاطرات بد ...
الان چی شوهرت خوب شده؟
آخه شنیدم مردا با گذر زمان رفتارشون خوب میشه و گوش به حرف خانوما میشن با چشم خودمم دیدم
رفتارت به شوهرت چطوره؟
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
الان چی شوهرت خوب شده؟ آخه شنیدم مردا با گذر زمان رفتارشون خوب میشه و گوش به حرف خانوما میشن با چشم ...
الان بد نیست یکم عصبی و تندخو هستش و گاهی واقعا غیرقابل تحمل دارم روش کار میکنم خدا کمکت کنه انشاالله درستش میکنم🤦🏻♀️☹😅زمانی گوش به حرف میشن ک دیگه پیر شدن🤕😂