2777
2789
عنوان

کیا شوهرشون قبل از ازدواج عشق داشته🤬

| مشاهده متن کامل بحث + 2800 بازدید | 112 پست
ولی از این خیلی خوشحالم ک عشق اول و اخر من خودشه ولی من نیستم 😑قلبش قبلا خیلی لجن بود  همیشه ...

😂😂

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

خیلی خوبه که انقد خوب فکرمیکنی

سعی کن گذشته شو فراموش کنی 

خودت وقتی مجرد بودی کراش نداشتی؟ یعنی از کسی خوشت نمیومد؟ 

اونم همینطوره بلاخره

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن گذشته شو فراموش کنی  خودت وقتی مجرد بودی کراش نداشتی؟ یعنی از کسی خوشت نمیومد؟  ا ...

چرا منم عاشق بود یه بارم رل داشتم ولی من فراموش کردم میترسم اون هنوزم دوسش داشته باشه

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

چرا منم عاشق بود یه بارم رل داشتم ولی من فراموش کردم میترسم اون هنوزم دوسش داشته باشه

ن بابا عزیزم 

اگرم ازش بهت میگه قطعا میخواد حرصت بده 

به من حتی از س ک. س چت شونم گفته 😐گفتم به پشمم ک اینجوری بود 

ب لی

☘️🍃☘️🍃☘️ ☘️🍃اللّهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ ☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃☘️🍃من ی روزی اینقد قوی میشم ک این استرس رو بتونم شکست بدم اینقد قوی میشم ک بتونم تو روی اونایی ک میخوان بشکننم وایستم من دختر بابامم همون مردی ک کسی جرعت نداره بهش بگه تو🙂 بابام الگوم زندگیم‌جوری خوب میشه همه دست به دهن بشن وسواس فکریم داره روز به روز بهتر میشه خدا آبرومو حفظ کرد،مامان شدم،خلاصه همه چی بر وفق مرادم پیش میره خدایا شکرت😍💖
عکسای عشق اول شوهرم تو گوشیش بود وقتی دیدمش غشششش کردم🤣دختره عین 12 ساله ها بود🥺🤣

مشکل من اینه اون دختر از من بزرگ تره جا افتاده تره به هرحال حالا تو خوبه دیدیش فهمیدی سری بهش اما من چی اون دختر خوشگله و پرارایش من از نظر خودم خوشگلم و کم ادایش فقط استخون دماغم درشته نه خیلی ولی دوست داشتم کوچیک تر باشه همین کل اعتماد بنفسمو گرفته🤦🏻‍♀️😐😐😐😐وگرنه نسبت به سنم از اون خوشگل ترم😁😁😌

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

مشکل من اینه اون دختر از من بزرگ تره جا افتاده تره به هرحال حالا تو خوبه دیدیش فهمیدی سری بهش اما من ...

کلاااااا اون دختره رو پاکش کن مهم اینه الان شوهرت ماله توعه ن اون  اینو همیشه به خودت بگو

نچ من داره ولی برا من خرج نمیکنه  برای دوستاش و یه مشت آدم بی ارزش خوب خرج می‌کنه خیلی وقت میر ...

خب باهاش صحبت کن عزیزم نزار رو دلت بمونه لازم بود باخانواده اش صحبت کن بگو زن گرفتی ک زندگی تشکیل بدی اگه قرار باشه عین مجردا رفتار کنی و پولتو خرج غریبه ها کنی چرا زن گرفتی؟یا یه کاری کن ماهانه ازش پول بخواه طی ماه هرچیزی خواستی بخری قیمت واقعیشو نگو بیشتر بگو مابقیشو جمع کن واسه خودت عادتش بده خرج کنه واست من الان انقد استرس دارم ک نکنه شوهرم به اینکه من کم توقع و قانعم عادت کنه و چون الان کار نداره و سربازه و ازش پول ولباس و اسنا نمیخوام بعداواسم خرج نکنه

باید از یه جایی کمک خودت و زندگیت کنی

لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..!‌‌‌ ⊰❥ ╭「🌵」:)‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‎‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎خدایا شکرت بخاطر همه چی چه‌خوبش چه بدش🙏🏻❤️

کلاااااا اون دختره رو پاکش کن مهم اینه الان شوهرت ماله توعه ن اون  اینو همیشه به خودت بگو

نمیتونم همیشه میرم چکش میکنم الان من موندمو یه روحیه داغون یه روح مریض اون دختر ازدواج کرده الان عکس عروسی خودش و شوهرش رو پروفشه ولی من عروسی نداشتم 😅

خب باهاش صحبت کن عزیزم نزار رو دلت بمونه لازم بود باخانواده اش صحبت کن بگو زن گرفتی ک زندگی تشکیل بد ...

خیلی وقتا ازش پول خواستم میگه ندارم اگه داشته باشم میدم (دروغ میگه) 

یا مثلاً میگه تو کفش برای چیت توکه داری فلان چیز میخوای چیکار 

منم دیگه گفتم ولش خودمو بی ارزش نمیکنم پیشش تصمیم گرفتم باهاش سرد باشم

نمیتونم همیشه میرم چکش میکنم الان من موندمو یه روحیه داغون یه روح مریض اون دختر ازدواج کرده الان عکس ...

خب بجاش برو ماه عسل 

میییییگگککگمممم به کلیه چپت بگیرش 😡😡😡😡

اخههههههه اون برای زماااان قبل تو بود 

اگه الان شوهرت حتی اسمشو هم اورد جرش بده 

نشونش بده تو بهتر از همه اییییی

ابجی من پریودم نزدیک خیلی عصابم بهم ریخته 😂

خیلی وقتا ازش پول خواستم میگه ندارم اگه داشته باشم میدم (دروغ میگه)  یا مثلاً میگه تو کفش برای ...

اینکارت فقط ضربه به خودته اصرار کن بگو میخوام بگو وسیله شخصی میخوام انقد بخواه ک بفهمه مجبوره بده بهت نه اون دوستای علافش حتما روش کار کن باهاش صحبت کن محبتشو جلب کن نزار بینتون سردی بیوفته نزار عادی شه همه این چیزا خیلی بده اخه🥺🥺😞

اینکارت فقط ضربه به خودته اصرار کن بگو میخوام بگو وسیله شخصی میخوام انقد بخواه ک بفهمه مجبوره بده به ...

دیکه نمیخوام دیگه دلتنگش نمیشم چون میدونم دلتنگم نمیشه 

دیگه زنگ نمی‌زنم چون میدونم اشتیاقی برای شنیدن صدام نداره 

دیگه نمیگم سربزن چون میدونم بودنم براش جذاب نیست 

دیگه نمیگم فلان جا بریم چون میدونم فقط اینجور چیزا برای دوستاشه 

دیگه دارم متنفر میشم ازش

خب بجاش برو ماه عسل  میییییگگککگمممم به کلیه چپت بگیرش 😡😡😡😡 اخههههههه اون برای زماااان قب ...

اتفاقا منم نزدیک پریودیمه😂😂😂اوایلش ک میخواست نامزد کنیم میگفتم اون مال گذشته اسو از این حرفاولی الان بدجور داغونم کرده 

راستش قرار بود ماه عسل برم چون عروسی نگرفتن واسم اما اونم نشد 😅😞کلا شوهرم وقتی رسید به من پولاش ته کشیده بود ولی واسم تعریف ک میکرد میگفت تولدش طلا واسش خریده بالای پنجاه شصتا مانتو خریده واسش و کلییییییییی چیزای دیگه از هر چیزی بگی واسش گرفته حتی خریدای عید خونه اون دختر رو خودش حساب میکرد اما واسه من هنوز هیچی نکرده 😅خب دلم میگیره یه وقتایی من تماما وقتمو گذاشتم ک عشق اون دخترو پاک کنم خیلی محبتا کردم در حق شوهرم اما دستم نمک نداشت خواهر تهش من قلبم ضعیف شد من چشمام ضعیف شد من داغونشدم من ارزوهام مرد من همون من موندم همیشه میگم اگه خوبیای منو یکی دیگه میکرد الان تاج سر بود😄