بیاین بگین بعدش فراموشش کرده تاثیری توی زندگیتون داشته؟ من همش میگم گذشتش به خودش مربوطه ولی بهش فکر میکنم بهم میریزم دوسالی با یه نفر دوست بوده قبل از من البته خیلی بچه بوده و ارتباطشون مجازی بوده وو سه بار بیشترم همو ندیدن ☹️ ماهم سنتی ازدواج نکردیم و خیلی میگه دوست دارم و این حرفا.. بنظر شما آدما چند بار عاشق میشن؟ هرچند خودش میگه اون عشق نبوده و از سر بچگی بوده منم کاملا میفهمم ولی حسادت میکنم😔 نمیدونم طبیعیه یا ن این احساسم..
زندگی کوتاهتر از اونیه که بخوای برای چیزهای مسخره و احمقانه حرص بخوری.کیِفتو بکن، عاشق شو، از هیچی پشیمون نباش و اصلا به آدما فرصت اینو نده که تو رو پایین بکشن!
ولی از این خیلی خوشحالم ک عشق اول و اخر من خودشه ولی من نیستم 😑قلبش قبلا خیلی لجن بود همیشه ...
😂😂
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
سعی کن گذشته شو فراموش کنی خودت وقتی مجرد بودی کراش نداشتی؟ یعنی از کسی خوشت نمیومد؟ ا ...
چرا منم عاشق بود یه بارم رل داشتم ولی من فراموش کردم میترسم اون هنوزم دوسش داشته باشه
جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست! جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚 دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱
عکسای عشق اول شوهرم تو گوشیش بود وقتی دیدمش غشششش کردم🤣دختره عین 12 ساله ها بود🥺🤣
مشکل من اینه اون دختر از من بزرگ تره جا افتاده تره به هرحال حالا تو خوبه دیدیش فهمیدی سری بهش اما من چی اون دختر خوشگله و پرارایش من از نظر خودم خوشگلم و کم ادایش فقط استخون دماغم درشته نه خیلی ولی دوست داشتم کوچیک تر باشه همین کل اعتماد بنفسمو گرفته🤦🏻♀️😐😐😐😐وگرنه نسبت به سنم از اون خوشگل ترم😁😁😌
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
نچ من داره ولی برا من خرج نمیکنه برای دوستاش و یه مشت آدم بی ارزش خوب خرج میکنه خیلی وقت میر ...
خب باهاش صحبت کن عزیزم نزار رو دلت بمونه لازم بود باخانواده اش صحبت کن بگو زن گرفتی ک زندگی تشکیل بدی اگه قرار باشه عین مجردا رفتار کنی و پولتو خرج غریبه ها کنی چرا زن گرفتی؟یا یه کاری کن ماهانه ازش پول بخواه طی ماه هرچیزی خواستی بخری قیمت واقعیشو نگو بیشتر بگو مابقیشو جمع کن واسه خودت عادتش بده خرج کنه واست من الان انقد استرس دارم ک نکنه شوهرم به اینکه من کم توقع و قانعم عادت کنه و چون الان کار نداره و سربازه و ازش پول ولباس و اسنا نمیخوام بعداواسم خرج نکنه
باید از یه جایی کمک خودت و زندگیت کنی
لطفا برای عاقبت بخیربم یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم🥺❤🌹درمن چه میگذرد آن زمان ک جهان در حال گذر است..بنظر من پتو کشیدن رو کسی ک خوابه خودش ی روش گفتن دوست دارمه 🥀 ⃟▬▬▭•• اصالت یعنی میتونی خیلی کارها رو بکنی ولی وجدانت اجازه نده..! ⊰❥ ╭「🌵」:)خدایا شکرت بخاطر همه چی چهخوبش چه بدش🙏🏻❤️
کلاااااا اون دختره رو پاکش کن مهم اینه الان شوهرت ماله توعه ن اون اینو همیشه به خودت بگو
نمیتونم همیشه میرم چکش میکنم الان من موندمو یه روحیه داغون یه روح مریض اون دختر ازدواج کرده الان عکس عروسی خودش و شوهرش رو پروفشه ولی من عروسی نداشتم 😅
خیلی وقتا ازش پول خواستم میگه ندارم اگه داشته باشم میدم (دروغ میگه) یا مثلاً میگه تو کفش برای ...
اینکارت فقط ضربه به خودته اصرار کن بگو میخوام بگو وسیله شخصی میخوام انقد بخواه ک بفهمه مجبوره بده بهت نه اون دوستای علافش حتما روش کار کن باهاش صحبت کن محبتشو جلب کن نزار بینتون سردی بیوفته نزار عادی شه همه این چیزا خیلی بده اخه🥺🥺😞
اینکارت فقط ضربه به خودته اصرار کن بگو میخوام بگو وسیله شخصی میخوام انقد بخواه ک بفهمه مجبوره بده به ...
دیکه نمیخوام دیگه دلتنگش نمیشم چون میدونم دلتنگم نمیشه
دیگه زنگ نمیزنم چون میدونم اشتیاقی برای شنیدن صدام نداره
دیگه نمیگم سربزن چون میدونم بودنم براش جذاب نیست
دیگه نمیگم فلان جا بریم چون میدونم فقط اینجور چیزا برای دوستاشه
دیگه دارم متنفر میشم ازش
خب بجاش برو ماه عسل میییییگگککگمممم به کلیه چپت بگیرش 😡😡😡😡 اخههههههه اون برای زماااان قب ...
اتفاقا منم نزدیک پریودیمه😂😂😂اوایلش ک میخواست نامزد کنیم میگفتم اون مال گذشته اسو از این حرفاولی الان بدجور داغونم کرده
راستش قرار بود ماه عسل برم چون عروسی نگرفتن واسم اما اونم نشد 😅😞کلا شوهرم وقتی رسید به من پولاش ته کشیده بود ولی واسم تعریف ک میکرد میگفت تولدش طلا واسش خریده بالای پنجاه شصتا مانتو خریده واسش و کلییییییییی چیزای دیگه از هر چیزی بگی واسش گرفته حتی خریدای عید خونه اون دختر رو خودش حساب میکرد اما واسه من هنوز هیچی نکرده 😅خب دلم میگیره یه وقتایی من تماما وقتمو گذاشتم ک عشق اون دخترو پاک کنم خیلی محبتا کردم در حق شوهرم اما دستم نمک نداشت خواهر تهش من قلبم ضعیف شد من چشمام ضعیف شد من داغونشدم من ارزوهام مرد من همون من موندم همیشه میگم اگه خوبیای منو یکی دیگه میکرد الان تاج سر بود😄