2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 127 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فاصله سنی بچه ها ک عالیه

خدا خودش برات یجوری همچیو میسازه ک خودتم باورت نمیشه

قران بخون 

از،ائمه کمک بگیر

تواناییشو داشتی ک خدا یکی دیگه بهت داده

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

سقط نکن.

جز پشیمونی چیزی نداره.

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
چیو خدا خواسته  سالانه این همه بچه به دنیا میان نکنه خدا تولید مثل میکنه؟ یا به وجود آورنده ای ...

چقدر بیشعوری چطور حرات میکنی چنین کلماتی و ب کار ببری .

رسمان داری ب الله توهین میکنی 

خدا هدایتت کنه

آی قلبم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

عزیزم حالا اتفاقیه که در زمان نافهمی انجام دادی ببین باید چکار کنی که جبران بشه. سعی کن به یتیمی کمک کنی . بالاخره کار خیر انجام بدی . همینکه اینقدر پشیمونی ایشالله خدا گیبخشه اون بچه هم براش همیشه دعا کن. بپرس چجوری جبران کنی از یه جای معتبر مرکز پاسخگویی دینی. ولی دیگه بعدش بهش فکر نکن.

ولی خیلی خوبه که تو این تاپیک اومدی و نظر دادی تا یه مادر دیگه همچین خطایی نکنه.

استارتر شما باید دقیق از چند جا بپرسی که دقیقا میشه سقط کرد یانه که به احتمال قوی نمیشه. پس با دستور خوا مقابله نکن. چون یک انسان در میون. یقین بدون خود خدا کمکت میکمه ولی اگر راحت تن به چمین گناهی بدی شاید روی خوشی که در نببود اون بچه به دنبالشی هرگز نبینی. بی گدار به اب نزن. به حرف بقبه گوش نکن که میگن سقط کن ببین تکلیف خداییت چیه.

تعجیل در فرج صلوات ( با ذکر و عجل فرجهم).فقط یک بار زندگینامه ووصیتنامه شهید بابک نوری هریس رو بخون.عکسشم ببین. فوقالعادس 

خواهر عزیزم روزی بچه ها رو همون خدایی میده که بوجودشون میاره و اصلا روزیشون دست شما نیست و تازه با اومدنشون کلی ام برکت سرازیر میکنن تو خونتون 

از الان به اونموقع فکر کن که میگیری بغلت دلت میاد نباشه؟؟

درضمن چه قلب داشته باشه چه نداشته باشه سقط حرومه 

بعضی فکر می‌کنن سقط جنین تا قبل از سه یا چهارماهگی اشکال نداره؛ ولی این‌طور نیست و سقط جنین از روز ا ...

ببخشیدنظرشمادرموردجنین بالا19هفته که پزشک قانونی مجوزسقط نمیده وبچه چندتامشکل باهم داره مخصوصامشکل مغزی چیه ؟

عزیزم دقیقا کی روح دمیده میشه😍😍

طبق روایات،وقتی چهار ماه جنین کامل میشه

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
چیو خدا خواسته  سالانه این همه بچه به دنیا میان نکنه خدا تولید مثل میکنه؟ یا به وجود آورنده ای ...

اتفاقا همه ی بچه ها با حکمت و اراده ی خدا بوجود میاند منتها الان چشم های ما نمیبینه اون دنیا حقایق برملا میشن