2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 1077 بازدید | 127 پست
بعضی فکر می‌کنن سقط جنین تا قبل از سه یا چهارماهگی اشکال نداره؛ ولی این‌طور نیست و سقط جنین از روز ا ...

خدایا منو ببخش😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه خدا خواستش بنده ها عددی نیستن که نظر بدن

چیو خدا خواسته 

سالانه این همه بچه به دنیا میان نکنه خدا تولید مثل میکنه؟ یا به وجود آورنده این همه بچه هست؟ 

همه ی بچه ها که با حکمت که به دنیا نمیان آدم مگه عقل نداره وقتی میدونه وضعیت بده باید جلوگیری کنه اگرم اومد باید سقط از این به بعد مراقب باشه

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!
خدایا منو ببخش😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔😔

انشاءالله

بهترین راه برای جبران گناهتون،اینکه دیگران رو از این خطا نهی کنید

❌نفر دومی هستم که صاحب‌این کاربریه❌    رضوانه هستم      سکوت در اثر بستن دهان نیست،                                 در اثر باز کردن فکر است،                                               هر چه فکر بازتر ، سکوت بیشتر،هرچه فکر بسته تر، دهان بازتر...!
چیو خدا خواسته  سالانه این همه بچه به دنیا میان نکنه خدا تولید مثل میکنه؟ یا به وجود آورنده ای ...

وقتی با جلوگیری حامله میشی چی؟

آدمی که تنها قوی شدن رو یاد بگیره مثل آدمیه که بتونه تنها توی جنگل زندگی کنه و این آدم حالا دیگه شکست ناپذیر میشه....البته که تعریف شکست ناپذیر کسی نیست که شکست نمیخوره، بلکه کسیه که بلند شدن دوباره  بعد از شکست ها رو یاد گرفته....و حالا میشه گفت کسی که از اعماق چاه مشکلات به تنهایی خارج‌ میشه،  قدرت روبرو شدن با انواع طوفان های زندگی رو داره...پس اگه در اون موقعیتی نترس و ادامه بده....چون چیزی که آخرش برات میمونه ، یه آدم مستقل و قوی که به خودش تکیه و افتخار میکنه🥰 لطفا درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم، بغیر از دوستای خودم که میشناسمشون💛
اخه اصلا شرایط نگهداریشو نداریم خیلی دلم میخوادبدنیامیاوردمش ولی وقتی اصلا شرایطش نیس

ببین من چندین سال قبل برای نداری سقط کردم. بدبخت شدم. هنوز دارم می کشم. دیگه روی خوش زندگی رو ندیدم. و ضمن اینکه تا پای مرگ رفتم. سقط کنی جونت در خطره. ممکنه بچه ات بیفته زیر دست نامادری. سقط نکن. 

شما چراسقط کردی

خر بودم..ما مشکل مالی نداشتیم از نظر روحی آمادگی نداشتیم

ببین من چندین سال قبل برای نداری سقط کردم. بدبخت شدم. هنوز دارم می کشم. دیگه روی خوش زندگی رو ندیدم. ...

منم خیلی عذاب کشیدم خیلللی چیزایی بعدش دیدم که تو کل عمرم ندیده بودم

اخه اصلا شرایط نگهداریشو نداریم خیلی دلم میخوادبدنیامیاوردمش ولی وقتی اصلا شرایطش نیس

خب عزیزم باور کن ثواب میکنی اگر بدنیا نیاری بخدا یه بچه رو از بدبختی نجات میدی مثلا تو ببینی یه بچه یه جا داره تو خیابون گدایی میکنه یا نیازمنده و مشکلات داره دلت نمیسوزه نمیخوای بهش کمک کنی؟ چرا معلومه که اگه از دستت بر بیاد هرکار بتونی میکنی حالا اون موجود بیگناه رو هم فکر کن و جای همون بچه ای بذار که میخوای نجات بدی

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!
منم خیلی عذاب کشیدم خیلللی چیزایی بعدش دیدم که تو کل عمرم ندیده بودم

من یعنی بدبختی شدم که هنوز که هم ادامه داره. انقدر سختی که وقتی حتی می خوام به خودم تعریف کنم یا یادآوری کنم. از گریه شونه هام میلرزه و زانوهام سست میشه. خیییییییییییییییییییییییییییییییلی روزهای سختی بود. همش هم سخت تر میشه.کاش خریت نمی کردم و سقط نمی کردم

دیگه خدا خواستش بنده ها عددی نیستن که نظر بدن

اگه بگم نگهش میدارم میگن ازالان پول زایمانتو ازکجامیخای بیاری بچه هزار تاخرج داره میخای چیکارش کنی مامانمم ک خیلی خیلی مخالفه