برای حدود چندماه گیاه خوار شده بودم میخاستم تجربش کنم اولا اثراتش بخوام بگم. استرسم کمتر شده بود مشکل معده وروده هم همینطور انرژیم بیشتر شده بود یعنی کمتر میخوابیدم و کسل بودم. یه مدت کنارش گذاشتم امشب کتلت خوردم بعدش به قدری دل درد شدید گرفتم و حالم بد شد باورم نمیشد حس میکنم طبیعت انسان گوشت خوار نبوده و به مرور گوشتخوار شدیم چون روده های ما اونقدر توانایی هضم گوشت نداره. من چون یه مدت رژیم داشتم کاملا حسش کردم میدونم این گرونی شاید حرف مسخره ای باشه و گوشت اهن و ویتامین داره ولی توصیه میکنم حتما یه مدت کوتاه رژیمشو اصولی داشته باشید تا تغییرات متوجه بشید و بدنتون از سموم پاکسازی بشه☺️
اسی جون ، چقدر رژیمت سختتتتته چون لبنیات که سرشار از کلسیم و لازم بدنه، حذف میشه مگه اینکه ه ...
عزیزم ما دوگروه گیاه خوار داریم. وجترین و ویگن گروه اول فقط گوشت حذف میکننذ دومی. علاوه بر گوشت. فراورده حیوانی مثل عسل شیر حذف میکنند. منمنظورم گروه اوله چون گروه دوم گفتم رژیم غذایی باید خاص و غنی باشه و قطعا گزون که سخته اما شما میتونی مثلا دو هفته برای شزوع هیچ گوشس نخوری خوراک لوبیا بخور یا سویا. بعد دو هفته دوباره رژیم عادی کن که روده معده استراحت کنند