2777
2789
عنوان

از وقتی گیاه خواری امتحان کردم

8076 بازدید | 39 پست

برای حدود چندماه گیاه خوار شده بودم میخاستم تجربش کنم اولا اثراتش بخوام بگم. استرسم کمتر شده بود  مشکل معده وروده هم همینطور  انرژیم بیشتر شده بود یعنی کمتر میخوابیدم و کسل بودم.  یه مدت کنارش گذاشتم امشب کتلت خوردم بعدش به قدری دل درد شدید گرفتم و حالم بد شد باورم نمیشد  حس میکنم طبیعت انسان گوشت خوار نبوده و به مرور گوشتخوار شدیم چون روده های ما اونقدر توانایی هضم گوشت نداره. من چون یه مدت رژیم داشتم کاملا حسش کردم میدونم این گرونی شاید حرف مسخره ای باشه و گوشت اهن و ویتامین داره ولی توصیه میکنم حتما یه مدت کوتاه رژیمشو اصولی داشته باشید تا تغییرات متوجه بشید و بدنتون از سموم پاکسازی بشه☺️

😎💚🐬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برعکس معدم تحمل سبزیجات نداره من‌یه گوشت خوارم 

یه گوشت خوار واقعی

اینم دندونام   

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
😂😂نوش جان گهگاهی استراحت  هم بد نیست

نه والا مثلا سالاد میخورم فشارم چنان‌می افته که باید دوبرابر حالت عادی غذای گرم و گوشتی بخورم  که حالم خوب شه 

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792