2777
2789
عنوان

از وقتی گیاه خواری امتحان کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 8076 بازدید | 39 پست
نه والا مثلا سالاد میخورم فشارم چنان‌می افته که باید دوبرابر حالت عادی غذای گرم و گوشتی بخورم  ...

عزیزم حتما ترشش میکنی لیموی تازه استفاده کن   یا سس بزن.  سس ماست. سبزی. لوبیا  مثلا از گوشت خیلی بهتزه.  

😎💚🐬

ویجیتریانها بدن ضعیفی در مقابل بیماریها دارن در کل گوارش خوب و راحت و سیستم ایمنی ضعیف من بین این دوتام گوشتو حذف نکردم همچنان تو غذاهام گوشت هست ولی بیشتر ابی که به غذام رسیده و یه تکه خیلی کوچیک گوشت میخورم ولی شوهرم وحشتناک گوشتخواره 

💣بی‌بی چک خوان سایت💣

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نزدیک یک سال گیاهخواری رو امتحان کردم.نه به خاطر سبک سالمش.به خاطر حقوق حیوانات.انقدر حالم بهتر بود که حد نداره.اما اطرافیان نزاشتن خراب کردن کارمو زوری به خوردم میدادن همش سرزنشم میکردن.جز ارزوهامه برگردم به اون دوران

اره رژیمشون سخت و خیلی گرونه من نظرم اینه یک ماه درسال گیاه خواری کنیم برای سلامتی بدن

جالبه مثلا همه سر سفره همه کوبیده و کباب میخورن فقط کاهو و مسبزیجات میخوره بعد میگه خالم بد میشه شماها گوشت می‌خورید به ما میگه خونخوار

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
عزیزم حتما ترشش میکنی لیموی تازه استفاده کن   یا سس بزن.  سس ماست. سبزی. لوبیا  مثلا ...

نه ترش نمیکنم فشارم می افته سرم گیج میره

سلام بر حضرت معصومه (س)   السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ فَاطِمَةَ وَ خَدِیجَةَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا أُخْتَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا عَمَّةَ وَلِیِّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْكِ یَا بِنْتَ مُوسَى بْنِ جَعْفَرٍ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ.
من سبزیجات میخورم معده م سفت میشه گوشت میخورم نرم میشه جزو درنده گان هستم 😁 

هر سبزیجاتی نباید خورد عزیزم سبزیحات خام برای برای بعضیا با مشکلات گوارشی مناسب نیست پخته یا بخارپزش خوبه مثل هویج سرشار از ویتامین آ. و نخود فرنگی  ذرت.    ـ... 

😎💚🐬
راستی کوکو سبزی تخم مرغ داره، اون که گیاهی نیست! 🙂🙂🙂

نه عزیزم. ویگن ها محصولات حیوانی نمیخورم منظورم  گیاه خواری عادی بود ویگن ها باید حسابی پولدار باشند چون رژیم غذایی غنی و گرونی دارند گزینش در کشور موجود. نیست😂

😎💚🐬

اسی جون ، چقدر رژیمت سختتتتته

چون لبنیات که سرشار از کلسیم و لازم بدنه، حذف میشه 

مگه اینکه هر روز یه مشت بادوم بخوری 

تو به جاشون چی میخوری؟

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
جالبه مثلا همه سر سفره همه کوبیده و کباب میخورن فقط کاهو و مسبزیجات میخوره بعد میگه خالم بد میشه شما ...

😂😂عزیزم کاهو. سبزیحات خوب نیست باید تحت نظر پزشک باشه غذای پروتئین  به بدنش برسه.. اینطوری انرژی ندازه

😎💚🐬
نه عزیزم. ویگن ها محصولات حیوانی نمیخورم منظورم  گیاه خواری عادی بود ویگن ها باید حسابی پولدار ...

آهان پس بیشتر غذاهاتو سالم کردی

گوشت و مرغتو فقط صفر کردی 

همه چی میخوری

موفق باشی

موقعیتی رو قضاوت نکن که  تجربه اش نکردی ......
از چه نظر؟ گیاه خواری حبوبات و محصولات  لبنی هم شامل میشه مثل لوبیا نخود.   ذرت.  ...

من مشکل معده دارم،حتما باید تو برنامه غذاییم چند روز یکبار غذای کبابی باشه،کوکو از هر نوعی،آبگوشت،خوراک لوبیا و ...بخورم تا چند روز باید درد معده رو تحمل کنم‌سالاد ها که بماند

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 38 دقیقه پیش
2791
2779
2792