برای حدود چندماه گیاه خوار شده بودم میخاستم تجربش کنم اولا اثراتش بخوام بگم. استرسم کمتر شده بود مشکل معده وروده هم همینطور انرژیم بیشتر شده بود یعنی کمتر میخوابیدم و کسل بودم. یه مدت کنارش گذاشتم امشب کتلت خوردم بعدش به قدری دل درد شدید گرفتم و حالم بد شد باورم نمیشد حس میکنم طبیعت انسان گوشت خوار نبوده و به مرور گوشتخوار شدیم چون روده های ما اونقدر توانایی هضم گوشت نداره. من چون یه مدت رژیم داشتم کاملا حسش کردم میدونم این گرونی شاید حرف مسخره ای باشه و گوشت اهن و ویتامین داره ولی توصیه میکنم حتما یه مدت کوتاه رژیمشو اصولی داشته باشید تا تغییرات متوجه بشید و بدنتون از سموم پاکسازی بشه☺️
ویجیتریانها بدن ضعیفی در مقابل بیماریها دارن در کل گوارش خوب و راحت و سیستم ایمنی ضعیف من بین این دوتام گوشتو حذف نکردم همچنان تو غذاهام گوشت هست ولی بیشتر ابی که به غذام رسیده و یه تکه خیلی کوچیک گوشت میخورم ولی شوهرم وحشتناک گوشتخواره
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من نزدیک یک سال گیاهخواری رو امتحان کردم.نه به خاطر سبک سالمش.به خاطر حقوق حیوانات.انقدر حالم بهتر بود که حد نداره.اما اطرافیان نزاشتن خراب کردن کارمو زوری به خوردم میدادن همش سرزنشم میکردن.جز ارزوهامه برگردم به اون دوران
من سبزیجات میخورم معده م سفت میشه گوشت میخورم نرم میشه جزو درنده گان هستم 😁
هر سبزیجاتی نباید خورد عزیزم سبزیحات خام برای برای بعضیا با مشکلات گوارشی مناسب نیست پخته یا بخارپزش خوبه مثل هویج سرشار از ویتامین آ. و نخود فرنگی ذرت. ـ...
نه عزیزم. ویگن ها محصولات حیوانی نمیخورم منظورم گیاه خواری عادی بود ویگن ها باید حسابی پولدار باشند چون رژیم غذایی غنی و گرونی دارند گزینش در کشور موجود. نیست😂
از چه نظر؟ گیاه خواری حبوبات و محصولات لبنی هم شامل میشه مثل لوبیا نخود. ذرت. ...
من مشکل معده دارم،حتما باید تو برنامه غذاییم چند روز یکبار غذای کبابی باشه،کوکو از هر نوعی،آبگوشت،خوراک لوبیا و ...بخورم تا چند روز باید درد معده رو تحمل کنمسالاد ها که بماند