2789
عنوان

چرا اخه 😔

139 بازدید | 9 پست

بعضی وقتا واقعا نمیشه حکمت خدارو فهمید

یه بنده خدا از اشناهامون

تک فرزنده نه خاله داره نه مادربزرگ فقط یه دایی داره

خلاصه یعنی خیلی تنها و بی کس هستن هیچکیو ندارن،بعد چندوقت پیش مادرش جوون هم بود فکرکنم ۴۰ سالی داشت ایست قلبی کرد مرد الان فقط خودشه و باباش،داییشم که میگه اصلا نمیتونم بیام خونتون جای خالی خواهرمو ببینم و پسره به معنی واقعی کلمه داره از بین میبره قشنگ داره جون میده صبح تا شب سر خاک مادرشه(با اینکه چند ماه از این اتفاق گذشته) خیلی زیاد دلم میسوزه همش میگم خدایا حکمتت چیه این ادم اینقدر تنها و بی کس بود حالا چی میشد اگه مادرشو نمیگرفتی به این زودی ازش .واقعا داره دیوونه میشه همش دعا میکنم خدایا از یه جای دیگه براش جبران کن هرچند هیچی جای خالی مادر رو پر نمیکنه ولی از خدا و امام حسین میخوام کمکش کنن و خدا براش جبران کنه تا یکم آروم بشه چون دارم میبینم که چقدر سخت میگذره زندگی براش😔😭🖤

خدا بهش صبر بده . منم به اینجور موارد زیاد فکر میکنم ولی نمیدونم چی بگم خدا خودش خوب می‌دونه .... 

تازگیا ایست قلبی هم شده بهونه دو هفته پیشم مادرشوهرم ایست قلبی کردن 😔😔

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

کاری نداره که پاشو :💥نماز بخون💥نماز بخون💥نماز بخون💥 نماز بخون💥نماز💥نماز💥نماز 💥گوشی زمین ، الان پا شدم یا الله💓من رفتم نماز 😍😇  🌸 اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم  🌸لینک حذف تاپیک کلیک کنید راه درمان : 🍎 تنبلی تخمدان توسط متخصص مجرب》 کافیه دوران پریودی wc میرید خودتونو نشویید البته پشت موردی نداره ، پیف پیف نکنید من تجربه مو گفتم متخصص گفته 🍎 یبوست 》دایما بیسکویت جمانه سبوس دار بخور محل فروش: فروشگاه های زنجیره ای هایپر مارکت ها و دیج.ی کالا معمولا هست شایدم اکالا انلاین  🍎معده درد : ابلیمو و کلا ترشی جات نخورید   طبق تجربه ی خودم درمان نسبی کرونا 》 اب نخود نذر انرژی مثبت 》انرژی مثبت بفرست انرژی مثبت دریافت کن🌸 من خیلی مهربانم و خدا عاشقمه😍 شما چطور؟🙂👑💓اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 👑💓السلام علیک یا امام رضا علیه السلام👑 💖السلام علیکم یا کل ائمه السلام علیهم👑💓 اللهم عجل لولیک الفرج💓👑😍😍😍  پيامبر خدا صلى الله عليه و آله : به روزگار ناسزا مگوييد؛ زيرا خداوند مى فرمايد : روزگار من هستم 😐😔. شب از من است و من آن را نو مى كنم و كهنه مى گردانم.  🌃🌄💒
خدا بهش صبر بده . منم به اینجور موارد زیاد فکر میکنم ولی نمیدونم چی بگم خدا خودش خوب می‌دونه ....&nb ...

بخدا دوست دارم بشینم براش گریه کنم نمیدونم چرا اینقدر دلم میسوزه اخه قشنگ میبینم چه زجری داره میکشه شبا از کنار خونشون رد بشم حالا چه ساعت ۷ شب باشه چه ۱۲ شب همه چراغاشون خاموشه اینقدر سرد و بی روح😭خداکنه خدا بهش کمک کنه😭میگفت خیلی سخته یهویی ببینی مادرت داره جلوت جون میده و هیچکاری نتونی بکنی😭

مادرشوهر شما چند سال داشتن سابقه ایست قلبی هم داشتن؟خدابیامرزه مرگ یهویی خیلی بده😭 

بخدا دوست دارم بشینم براش گریه کنم نمیدونم چرا اینقدر دلم میسوزه اخه قشنگ میبینم چه زجری داره میکشه ...

54سالشون بود خیلی یهویی بود ناگهانی ما هنوزم باورمون نمیشه. 

من روزانه آمار فوتی کرونا رو میبنم قلبم درد می‌کنه . همه مون قراره بمیریم کاش خدا ببخشه بعد ببره

تا پای جان برای ایران🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 سلامتی امام زمان صلوات . ما ابدیت رو در پیش داریم هستیم که هستیم....