2777
2789

فقط میخوام با صدای معمولی حرف بزنم یهو صدام خالی میکنه انگار خشک میشه داخل ریه و حلقم و چند ثانیه مکث میخوره بین جمله هام مجبورم اروم با صدام ضعیف حرف بزنم وگرنه سرفه ام میگیره

یا میام بخندم سریع سرفه ام میگیره

با حرف نفسم همش حس سرفه دارم( نه اینکه سرفه کنما یعنی یکم نفسم عمیق بشه حس سرفه میاد و بعضی وقتا هم سرفه) 

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

زیاد ماسک میزنی؟ماسکها ضخیم؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ماسک نمیزنم

آلرژی و سینوزیت چی؟نداری؟

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
کرونا دارم

آها.ببخشید.فکر کردم مطمئن نیستی که کرونا داری.خب اگر کرونا داری از علایم کروناست.به فوق تخصص ریه مراجعه کن معاینه میکنه و سطح اکسیژنتو اندازه میگیره.

نخیر کرونا نیس  اینجا بگی سردرد دارم میگن کرونا چیزی نیست  شربت عسل بخور با ابلیمو

خودش داره میگه کرونا دارم میخواد مطمئن بشه تنگی نفس هم داره یا نه

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين
نخیر کرونا نیس  اینجا بگی سردرد دارم میگن کرونا چیزی نیست  شربت عسل بخور با ابلیمو

میگم کرونا دارم روز ۶ ام نپرسیدم کرونا داذم یا نه ک😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

وای😅چرا همگی دچار سوء تفاهم شدیم😅خودش اولش گفت که کرونا داره

میگم کرونا دارم روز ۶ ام نپرسیدم کرونا داذم یا نه ک😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

چیزی نیست.از علایم کروناست برو دکتر.ولی اگر بین روز ۷ تا ۹ تب و تنگی نفس و خس خس و سرگیجه و تاری دید و بیحالی داشتی باید بری اسکن.