2777
2789
عنوان

سرکارم احساس حقارت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 41 پست
 مشکل منم همینه من بهشون گفتم که اجازه بدین برم سرساختمان ویه سری کارای فنی انجام بدم اما نمیزا ...

مموضوع اینجاست که برای یادگیری حقوق نمیدن

در نتیجه میتونی بگی یه منشی بیارن و شما فقط بری کارآموزی بدون حقوق 

و یا همین راهی که داری میری اول منشی و بعد کم کم بری بالا.

البته کلا هر موقع شغل عوض کنی و بری جای جدید باز بدو ورود مشکلات داری حتی اگر کار رو بلد باشی . در نتیجه پیشنهاد میکنم همین جایی که هستی رو ادامه بدی و کم کم بری بالا.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خیلی اعتاد به نفسم اومده پایین دارم داغون میشم اگه بدونی خانمه چجوری اینجا رو دست گرفته بخدا حسادت ن ...

اون کار رو بلده؟

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مموضوع اینجاست که برای یادگیری حقوق نمیدن در نتیجه میتونی بگی یه منشی بیارن و شما فقط بری کارآموزی ...

مشکل اینجاست که جای ترقی نداره

چندبار گفتم اجازه بدین منم برم توقسمت فنی نمیزارن حتی گفتم اضافه حقوق هم نمیخوام

اره چه جورم همچین راهکار میده که همه توکفش میمونن

پپیشنهاد میکنم کلا تو دست و پای مهندس های مرد باشی

حسادت بین زنا خیلی بیشتره

یه مدت اونجا باشی کم کم متوجه میشی چه مسائلی مهم هست و چه چیزایی رو باید یاد بگیری

مطمئن باش اونم از ابتدا کار بلد نبوده فقط فکر کنم زودتر از شما وارد بازار کار شده و کار رو یاد گرفته.

چه رشته ای خوندی؟

اون مال کدوم دانشگاه هست؟ شما چی؟

مشکل اینجاست که جای ترقی نداره چندبار گفتم اجازه بدین منم برم توقسمت فنی نمیزارن حتی گفتم اضافه حقو ...

خب لابد برای فنی نیروی کار نمی‌خوان.

اینجوری حقوق منشی رو میدن به شما و منشی هم ندارن! چون شما میخوای بری فنی.

معمولا کسی رو میذارن که مستقل بتونه کار کنه. شما بری فنی چون هنوز کار رو بلد نیستی کسی باید راهنماییت کنه پس نیروی کار اونجا حساب نمیشی.

باز منشی استارت کن ولی سرت تو کار بقیه هم باشه که کم کم بری بالا. سال دیگه جا به جا شو اونجا اونا هم یه منشی جدید بگیرن. الان کلا تازه رفتی هنوز در جریان نیستی‌

ادامه بده فقط 

عقب گرد نکن و خودت هم مقایسه نکن با اون تازه وارد.

کلا محیط کار همینه هر چقدر زودتر وارد بشی زودتر جای پات محکم میشه. 

در هر حال این زمان رو باید طی کنی.

روی اون خانم حساس شدی احتمالا اونم کمی دماغ سربالا باشه وگرنه گه گداری میتونه وقت بذاره و نکاتی رو به شما آموزش بده.

در هر حال شما پا پس نکش ارزیابی کن کدومشون خوش اخلاقه تو دست و پاش باش که ازشون نکات رو بکشی بیرون. بعد ساعت کاری هم حتما نرم افزارای مورد نیازشون رو یاد بگیر که بتونی کارت رو عوض کنی.

عمران نمیدونم چه دانشگاهی درس خونده 

فکر کنم با یادگیری اتوکد و مطلب شروع کنی بد نباشه

برو مجتمع فنی که معتبر باشه

به هر حال اینجا واست سابقه هست وقت رو هدر نده کنارش نرم افزار یاد بگیر بعد برو جای دیگه کارآموزی رایگان یا حتی همینجایی که هستی بگو کارآموزی رایگان که بری کنار اونا و برات توضیح بدن.

فکر کنم با یادگیری اتوکد و مطلب شروع کنی بد نباشه برو مجتمع فنی که معتبر باشه به هر حال اینجا واست ...

اتوکد رو مسلط هستم کامل کارای اتوکدی اینجا رو تاحدودی خیلی کم انجام میدم.

تومحیط کارگاهی بیشتر کارا سکرت هستش خیلی کم پیش میاد بخوان به کسی کار یاد بدن.تا کسی رو دستشون نزنه

مدیر هم که فقط میخواد کارش راه بیفته کاری به این کارا نداره

پیش خودش میگه اگه این خانم اگه بلد بود که نمیومد منشیگری

خب منم همینو میگم خیلی بهشون گفتم بزارید منم کارفنی انجام اصلا اضافه حقوق هم نمیخوام ولی قبول نمیکنن ...

برو جای دیگه 

اون جا نمون 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»