2777
2789
عنوان

سرکارم احساس حقارت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 41 پست

طبق قانون کار چیزی به اسم بیمه نمیکنه نداریم

شما بیمه هستی اون حق بیمه ات رو پرداخت نمیکنه و اسمت رو به عنوان نیرو رد نمیکنه که تخلفه

اگر اقدام کنی این روزایی که بیمه نشدی بهت تعلق میگیره صاحب کار هم جریمه میشه

فراموش نکن تو برای بازنشستگی به بیمه نیاز داری و هر یک سال سابقه بیمه برای تو یک روز حقوق بازنشستگی محسوب میشه از حقت گذاشت نکن که بگن آگاه نیست و سو استفاده کنند

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بدون سابقه کار بک ضرب نمیتونی کار خوب پیدا کنی

اینجا نه جای دیگه هم از پایین باید شروع کنی که با کارشون آشنا بشی 

بهتره هر چی که هست رو ادامه بدی فقط باید کمی صبر داشته باشی

در ضمن در مورد کار یاد گرفتن هم با رئیس صحبت کن که قراره کنار دست کی باشی برای آموزش و از کی سوالاتت رو بپرسی! اون خانم خودش تازه وارد هست بعید میدونم به دردت بخوره.  بهتره از یه قدیمی تر کار رو یاد بگیری.

و بپرس اگر فرضا نرم افزار خاصی لازم دارن شما بعد ساعت کاری بیرون اون کلاس رو برو که یه پله بیفتی جلوتر.

ولی ادامه بده ول نکن. بشینی خونه کسی بهت شغل مهندسی نمیده وقتی فقط یه مدرک داری !

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مملکت ماهمینه

من 7 سال با مدرک لیسانس کامپیوتر کار میکنم سطح کارم بالاس ولی چون دیپلم استخدام شدم حقوقم پایین!خودشم مهندسی از دانشگاه دولتی با معدل بالا

بعد میبینم یکی بعدا میاد از علمی کاربردی و ازاد مدرک میگیره با کمترین زحمت واقعا ناراحت میشم

کمی ام شکایت کنی میگن بفرما کلی ادم بیکار تحصیل کرده بیرون منتظره

اگر برات امکانش هست حتی مجانی جاهایی کار کن که بهت کار یاد میدن و برات رزومه کاری ایجاد میشه  ...

خب منم همینو میگم خیلی بهشون گفتم بزارید منم کارفنی انجام اصلا اضافه حقوق هم نمیخوام ولی قبول نمیکنن چون روز اول به عنوان منشی رفتم

ی جا دیگه کار کن نمیشه؟ به قول هر چیزی که بهت حس منفی میده رو ترک کن

هیچ کاری ارزش حقارت کشیدن وخار شدن نداره 

رهاش کن

و دنبال یک فرصت بهتر بگرد سخته اما نشد وجود نداره 

نباید بزاری نیاز غرورت بشکنه یک کار پیدا کن که خار نشی با مدرک کارشناسی کار اداری پیدا کن این که نظافت و چای اوردن هم جز وظایفت هست خیلی بده 

برای خودت ارزش قائل شو

زندگی یک بازیه ومن برای برد بازی می کنم ....  

انقدر خودت ب خودت سرکوفت نزن.حق داری،ولی متاسفانه جامعه ما هم اینطوریه.

من خودم پرستارم.دوسال پیش بود اگه اشتباه نکنم،یه خدمه بخشمون با هم مریض بردیم آی سی یو،موقع برگشتن بهش گفتم چقدر خطت قشنگه.اینم بگم آقایی بود خیلی با شخصیت که من حتی روم نمیشد گاهی کارهای مربوط ب خدمات رو بهش بگم انجام بده.سر این اظهار نظر من،گفت شما خیلی مثبت میبینید وگرنه خط من تعریفی نداره.بهش گفتم یه سوالی ذهنم رو مدتها مشغول کرده میخوام دیگه بپرسم،تحصیلاتتون چیه؟

گفت ارشد گیاه پزشکی دارم و کارشناسی نمیدونم چه رشته ای رو گفت.الان حضور ذهن ندارم.خیلی جای تاسف بود.یه ارشد حالا مال هر رشته ای شده بود خدمه بخش اورژانس.ولی خدارو شکر استخدامی آموزش پروش بعد مدتها شرکت کرد و شد نفر اول آزمون.و الان تو آموزش پرورش استخدام هست.خداروشکر.

بنظرم ب اون مهندس اصلا فکر نکن.کارت رو هم که میگی نیاز داری.فعلا ب فکر خونه نشینی نباش.بگرد یه کار مناسب پیدا کن از اونجا برو.

بدون سابقه کار بک ضرب نمیتونی کار خوب پیدا کنی اینجا نه جای دیگه هم از پایین باید شروع کنی که با کا ...

مشکل منم همینه من بهشون گفتم که اجازه بدین برم سرساختمان ویه سری کارای فنی انجام بدم اما نمیزارن چون روز اول به عنوان منشی رفتم.. حتی گفتم اضافه حقوق هم نمیخوام فقط اجازه بدین برم کار فنی یاد بگیرم

بخدا حالا خیلی سخت و پیجیده هم نیست فق کافیه تو بطن کار قرار بگیرم میتونم از پسش بربیام

درحینی که کارمیکنی دنبال کارم بگرد  برا نظافت همیشه کارهست چرا یه جایی بمونی که تحقیربشی

خیلی اعتاد به نفسم اومده پایین دارم داغون میشم اگه بدونی خانمه چجوری اینجا رو دست گرفته بخدا حسادت نیست حسرت منه

خیلی اعتاد به نفسم اومده پایین دارم داغون میشم اگه بدونی خانمه چجوری اینجا رو دست گرفته بخدا حسادت ن ...

مهمترین ضربه ای که خوردی همین پایین اومدن اعتماد به نفست هستش بمونی داغون میشی.هرروز بعد هرنمازصدوده مرتبه بگو اللهم اغننی بحلالک عن حرامک وبفضلک عمن سواک .اول واخرش هم یه دونه صلوات بفرست.بهت قول میدم کارت خوب میشه

چن سالته حالا اون خانمه چقد میگیره

35 سالمه.اونم یک سال ازم کوچکتره.

تازه اومده شاید اندازه من بهش حقوق بدن اخه به مهندسای اقا که مثل این خانم هستن کمتر از من میدن بهشون

البته اینا یک روز درمیون روزی سه الی چهار ساعت میان سرکار

هرکدوم به صلاحت باشه پیش میاد بسپربخدا.شاید اونقدری بهت داد که اصلا لازم نشد کارکنی    

واااااااااااااااااااایی خدا کنه عزیزم

خیلی دارم تحقیر میشم اینجا دلم میخواد برم دیگه برنگردم