2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سفارش دادم تا بیاد برسه اذیت میشم 

توکلت ب خدا باشه .نماز اول وقت فراموش نشه .وقت اذان خودتم باهاش زمزمه کن .نماز صبح بخون و سوره یس هدیه کن به امام زمان و ازشون کمک بخواه گلم .در طول روز ذکر لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم رو ۱۰۰ بار بگو .هروز هرمقداری که میتونی صدقه بذار کنار به نیت سلامتی امام زمان .عزیزم اینهایی رو که گفتم خیلی کمکت میکنه

بخاطر اینکه هی این طلسمو باطل میکنی اون دعا نویسه که واست دعا مینویسه زنگ میزنه به کسی که با تو دشمنه برات دعا نوشته که زندگیت خراب شه هی واست طلسم میکنن من از تو بدترم برای من یه طلسم کردن 8 تن وزنشه گفتن اگه با موکلم حرف بزنی به بچت آسیب میرسه

خسته شدم از این وضع تازه دانشگاه قبول شده بودم که با طلسم دانشگاه تایید نشد همه چی بهم ریخت لعنت به ...

استارتر منم سمت کارهای کوچیک میرم همش گره تو کارم میوفته 

علائم همزادو دارم یه بارم رفتم پیش یه سید گفت همزاد داری ولی من نمیتونم دفعش کنم 

کلا نمیدونم چیکار کنم روز به روز هم بدتر میشه

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

بخوای بهت پیج میدم 

نه عزیزم اعتماد ندارم ممنون

کاش به جای گشت ارشاد گشت شادی داشتیم، هرکی شاد نبود میبردن ازش میپرسیدن؛ مشکلت چیه شاد نیستی؟ بگو ما برات حلش کنیم. ....... خیلی عجیب است در کشور مسلمان دنبال روزه خوار میگردن تا مجازاتش کنن، اما در طول سال سراغی از گرسنگان نمیگیرن تا آنها را لقه نانی دهند..  .  .  .  ............. نه مستی نشان کفر است، نه جانماز نشان دینداری. نه پاکان را باکی از مستی، نه مستان را امکان دورویی. نه مویی نمایان نشان از هرزگی، نه چهار قد نشانه پاکی. هرکس هرآنست که ببوید نه آنکه ظاهرش گوید. نه مدافع بدی باش نه در فکر تدفین حقیقت. قضاوت کار ما نیست

بچه ها اگر گپ واتساپ مخصوص بانوان کسی خواست بهم درخواست دوستی بدع براش بفرستم

عزیزم میشه تو گپت پیج منو معرفی کنی کارم رونق بگیره خیلی بهش احتیاج دارم شمارع واتساپمم میتونم بدم اگر کسی اینستا ندارع واتساپ پیام بده پیجم این هست poshak_sami26