2777
2789
مشکلت دقیقا چیه چه فشاری ؟ چجوری میشی ؟ 

دلم نمیخواد از حام بلند بشم فقط تو تخت خواب م باشم با دوستم مامان نازیلام البته مادر واقعیم نیست با اطرافیان دعوا م میشه از خودم متنفر میشم کل خونه سنگین میشه غیر قابل تحمل خفه میشم استرس اضطراب الکی سردرد یا انگار سوزن میکنن تو لپم اونی که دوسش دارم متنفر میشم ازش پ از اونی که بهم بدی کرده میاد تو ذهنم 

موسوی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جوری هرچی خونه را گشتم چیزی پیدا نکردم

عزیزم احتیاج نیست توی خونت باشه 

من هرچی بگم بدبین تر میشی 

این چیزا حرف درنوردش ساده نیست باعث خراب شدن زندگی ها میشه 

فقط بدون یه خدایی داری که اگر فقط فقط فقط از خودش کمک بخوایی راهو توی خواب یا بیداری بهت نشون میده بشرطی که سمت هیچ کس مخصوصا دعانویس نری 

اون نظر اولمو بخون قوی ترین طلسما رو باطل کرده دیگه زیاد دنبالش نرو بدتر میشیا از من گفتن بود 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س

سعی کن به خودت تلقین نکنی مشکلات رو همه دارن تو رندگیشون من الان واقعا حالم بده از یه سری مشکلات ولی چه میشه کرد جز اینکه خودمون به خدا بسپاریم چیزیم باشه بالاخره خدا که هست میبینه خودش کمکمون میکنه ان شاالله

دلم نمیخواد از حام بلند بشم فقط تو تخت خواب م باشم با دوستم مامان نازیلام البته مادر واقعیم نیست با ...

اینا هیچ کدوم طلسم نیست طلسم قوی باشه بلندت میکنه میزنتت زمین جن میبینی پات میگیره به چیزی که نمیبینی یه دیوار نامرئی جلوت میاد بهش میخوری توی خواب جن بهت تجاوز میکنه بیدار میشی موی جن روی خودت میبینی چشماتو میبندی چند نفرو دورت میبینی صداهای واضح میشنوی 

بقیه انقدر ازت متنفر میشن که با دیدنت بالا میارن ، هر روز به فکر خودکشی هستی ، میترسی بخوابی از ترس کابوس ، توی حمام میترسی بری چون باهات میان توی حمام بهت دست میزنن میترسوننت تنها بشی صدا درمیارن

به جز اینا اگرم طلسم باشه یکی دو هفته نماز و قرآن بخون لعنت بر شیطان بگو درست میشه گیر جادوگری که دنیا رو بهم میریزه نیوفتادی خداروشکر کن 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
سعی کن به خودت تلقین نکنی مشکلات رو همه دارن تو رندگیشون من الان واقعا حالم بده از یه سری مشکلات ولی ...

بخدا تلقین نمیکنم زندگی من سه ماهه بهم ریخته انقدر ضعیف میشم انگار مرگ میاد سراغم 

موسوی
ببین دعا که می نویسی باید حصار هم بگیری از آیات قرآن خودتم میتونی بنویسی فقط آیات قرآن 

بنظرم ایشون این مشکلو نداره ممکنه درگیر بشه دوری کنه بهتره 

الان ۹۰ درصد جوونا مخصوصا دخترا فکر میکنن طلسم دارن مجردا یه دلایلی متاهلام که دلایلشون مشخصه 

هیچ کس تقصیرات خودش در زندگی رو نمیبینه ما اگر کارهای مثبت و سازنده انجام بدیم نتایج مثبت و سازنده میگیریم این قانون رعایت بشه کافیه توی زندگی 

بعضی ها شون دارم درک نمیکنی نگو 

عجب 

ان شاءالله مشکلت حل بشه عزیزم 

نماز و قرآن فراموش نکن همین دوتا کافیه نظر اولمم بخون 

اینا هیچ کدوم طلسم نیست طلسم قوی باشه بلندت میکنه میزنتت زمین جن میبینی پات میگیره به چیزی که نمیبین ...

اتفاقا ن چند وقت ه اونی دوسش دارم یا دوستام سرد شدن 

موسوی