2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدام میسازن برات 

باید یه مدت صبر کنی 

حرز امام جواد - ضریح امام معصوم ( امام رضا علیه السلام ) یاسین و آیه الکرسی و فلق و ناس هر روز و شب مخصوصا قبل خواب 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
بچه ها اگر گپ واتساپ مخصوص بانوان کسی خواست بهم درخواست دوستی بدع براش بفرستم

در مورد چیه؟ 

عکس خودمه ، دوست و فامیل عزیز نظرشما مهم برای خودتون،خونوادتون و آرزوهاتون صلوات جدیدی ختم کنید 😅 --- هنوز چشمم به اون خونه س
مدام میسازن برات  باید یه مدت صبر کنی  حرز امام جواد - ضریح امام معصوم ( امام رضا علیه ا ...

عزیزم منم اینطورم یعنی خیلی سنگینم یهو حالم شدید بدمیشه ومدتیه داغونم شوهرمم اینطور یروز خوبه یروز نه اعتقادی نداشتم ولی دیگ مجبورشدم پیش ی ادم معتبر رفتم سرکتاب باز کردم گفتن جادو دارین هم خودت وشوهرت

الان من حرز امام جواد وچطوری بنویسم میخوام هم خودم هم شوهرم داشته باشیم

خسته شدم از این وضع تازه دانشگاه قبول شده بودم که با طلسم دانشگاه تایید نشد همه چی بهم ریخت لعنت به ...

خخخخ 

منظورت از طلسم اینه؟ 

عزیزم اینا طلسم نیست طلسم بشی آرزوی دور از جون مرگ میکنی هر وقت آرزو کردی و دعا کردی واسش بدون طلسمی 

روال طبیعی زندگی و اتفاقات و دلایل زندگی رو ربط نده